Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prerada drveta
  • 11.10.2020. 16:30

U planu otvaranje novi tržišta za drvoprerađivački sektor i odlazak na "Interzum" u Kelnu

Predstavnici institucija razgovarali su o važnosti učestovanja bosanskih drvoprerađivača na međunarodnim sajmovima, pri tom imajući u vidu prioritet razvoja sektora prerade drveta, kao i proizvodnje namještaja u našoj zemlji.

Foto: Jelena Gajić Đokić (ilustracija)
  • 64
  • 187
  • 0

U Banja Luci, u Privrednoj komori RS, prije dva dana održan je sastanak između ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Borisa Pašalića, sekretara Udruženja šumarstva i prerade drveta, Laze Šinika i Borisa Tadića, predstavnika Švicarskog programa promocije izvoza, "SIPPO". Cilj sastanka bio je unaprjeđenje domaće drvoprerađivačke industrije i šumarskog sektora, stoji u saopštenju Vlade RS.

Vodeći ljudi pomenutih institucija razgovarali su o važnosti učestovanja bosanskih drvoprerađivača na međunarodnim sajmovima, pri tom imajući u vidu prioritet razvoja sektora prerade drveta, kao i proizvodnje namještaja u našoj zemlji.

Nedovoljna obnova šuma u Federaciji FBiH - šta kaže izvještaj revizije?

U planu je otvaranje novih tržišta za pomenutu oblast, ali i ostvarivanje kontakta i saradnji, za šta je neophodna podrška države i resornih vlasti domaćim privrednim subjektima. Ovo se konkretno odnosi na odlazak na međunarodni sajam "Interzum", u Kelnu.

Održanom sastanku prisustvovali su takođe i predstavnici Ministarstva privrede i preduzetništva i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.


Tagovi

Ministarstvo poljoprivrede Ministarstvo privrede Boris Pašalić Drvoprerađivački sektor Proizvodnja namještaja Prerada drveta Otvaranje novih tržišta


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.