Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vukovarsko-srijemska županija
  • 11.07.2017. 10:30

Privatni šumoposjednici udruženi u udrugu "Lužnjak"

Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja gospodarenja privatnim šumama.

Foto: Pixabay/Antranias
  • 917
  • 42
  • 0

Na inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu i infrastrukturu Vukovarsko-srijemske županije osnovana je Udruga privatnih šumoposjednika Vukovarsko-srijemske županije "Lužnjak".

Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja gospodarenja privatnim šumama. Svojim radom Udruga doprinosi boljoj organizaciji vlasnika privatnih šuma i kvalitetnijem gospodarenju šuma, očuvanju okoliša i pridonosi očuvanju šuma i većoj koristi za vlasnike šuma i društva u cjelini. Sukladno ciljevima udruga djeluje na području gospodarstva, ruralnog razvoja i zaštite okoliša i prirode.

Udruga je osnovana i radi lakšeg i intenzivnijeg iskorištavanja i povlačenja sredstava iz državnih i europskih fondova.

Ovom prilikom Vukovarsko-srijemska županija i Udruga "Lužnjak" pozivaju sve privatne šumoposjednike s područja županije koji su zainteresirani za uključivanje u članstvo i rad u udruzi da se jave u Upravni odjel za poljoprivredu i infrastrukturu VSŽ, na adresi Vinkovci, Glagoljaška 27, soba br. 18 ili na tel. 032/ 344-041 tajniku Udruge.

Foto: Pixabay/Antranias


Tagovi

Lužnjak Udruga Privatne šume Vukovarsko-srijemska županija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo