Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PSP Vojvodina
  • 07.04.2015. 14:10

Kako do markica za odstreljenu divljač?

Distribuciju markica za obeležavanje odstreljene divljači vršiće šumarsko-lovni inspektor Milena Grahovac.

  • 195
  • 4
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obaveštava sve lovce, da će se distribucija markica za obeležavanje odstreljene divljači, korisnicima lovišta za lovnu 2015/2016. godinu, za teritoriju AP Vojvodine vršiti u sedištu pokrajinske šumarsko-lovne ispekcije, na adresi: Bulevar Mihajla Pupina 10 u Novom Sadu, počevši od 07. aprila 2015. godine.

Distribuciju markica za obeležavanje odstreljene divljači vršiće šumarsko-lovni inspektor Milena Grahovac, uz prethodnu najavu korisnika lovišta na kontakt telefon 021/420-075 i 063/1080228, utorkom i sredom od 09:00-14:00 časova.

Šumarsko-lovni inspektor će sačiniti dokument zapisnik o broju izdatih markica za obeležavanje odstreljene divljači, u skladu sa pravilnikom o uslovima za stavljanje u promet i načinu obeležavanja ulovljene divljači i trofeja divljači, kao i načinu vođenja evidencije.


Izvori

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo


Tagovi

Lovci Markice Divljač Novi Sad Milena Grahovac Lovište Trofej divljači


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.