Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 01.04.2017. 11:10

Prvotravanjsko janje za rođendan

Liči na prvotravanjsku šalu, ali nije. Možda malo ;)

  • 9.074
  • 444
  • 0

Na sajmu u Gudovcu zabilježili smo događaj iz domene prvotravanjskih šala i/ili prijateljske geste.

Naime, predstavniku tvrtke SeKra Lazaru Grubić iz Mirkovaca pored Vinkovaca, prijatelji su povodom 52. rođendana uručili živo janje direktno na štandu. Zelena mašna, povodac i zvonce dali su dodatan slavljenički dojam.

Jedan od organizatora ovog iznenađenja Danijel Bestvina prepričao nam je put od ideje do realizacije. "Jučer smo u dobrom društvu razmišljali kako da Lazi uljepšamo rođendan i janje nam se učinilo kao super ideja. Nazvali smo nekoliko brojeva i u kratkom roku našli dobavljača koji nam je poklon i dostavio na sajam.

Papagaj je uginuo, nadamo se da će janje imati više sreće

Prije dvije godine za jubilarni 50. rođendan smo mu kupili papagaja, ali je ubrzo uginuo. Nadamo se da će janko imati više sreće", kaže nam kroz smijeh.

Poklon se našao u stresnoj situaciji među brojnim posjetiteljima sajma, a novopečeni vlasnik životinje i slavljenik nije skrivao iznenađenje.

"Uvijek smišljaju nekakve psine, valjda zato što sam rođen na prvi travanj, ali ovo sa janjetom nisam očekivao. Poklon je odličan, ali mi je samo žao što će janje imati stresna dva dana na sajmu, dok ne završimo izlaganje", kaže Lazo. Janje će u nedjelju na put za Mirkovce i tako upotpuniti domaćinstvo Grubićevih.


Tagovi

Lazar Grubić Danijel Bestvina Janje Poklon Rođendan Prvi travanj


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)