Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Saobraćajna policija
  • 13.03.2018. 18:15

Kuršumlija: Zbog neregistrovane prikolice, stočar ide u zatvor

Zbog neregistrovane prikolice, koja će ga koštati zatvora, Bojanov san da bude ugledan domaćin je srušen, a ugasiće se i poslednje domaćinstvo u Novom Selu.

Foto: Piabay / congerdesign
  • 2.471
  • 454
  • 0

Saobraćajna policija je tri puta zaustavljala Bojana Radovanovića na seoskom putu u planini, jer je vozio seno za stoku neregistrovanom prikolicom. Prvi put je platio kaznu, a za druge dve je stigla kazna zatvorom do 40 dana, jer je vozio pod zabranom. 

"Ja sam bio prinuđen da hranim svoju stoku, iako su mi oduzeli vozačku dozvolu. Nisam imao drugog izbora, jedino da pustim krave", rekao je Bojan za O2.

Mora da proda sve životinje

Ovaj mladi stočar živi sa nepokretnom majkom, a jedini su stanovnici Novog Sela kod Kuršumlije. Uzgaja 25 krava, jer je 70 svinja morao da proda zbog odlaska u zatvor. Međutim, moraće i njih da proda. 

"Krpio sam se nekako da držim krave u tri štale i to tuđe, da nešto steknem, osnujem porodicu. Stoku ću da prodam, ali sa majkom uopšte ne znam kako ću. Jedino u dom da je smestim", očajan je Bojan.

Srušen san

Komšije i rođaci su ogorčeni, jer ne mogu da mu pomognu. Smatraju da je u pitanju nepravda, te da oni koji prave i veće prekršaje - budu oslobođeni. Bojanov san da bude ugledan domaćin je srušen, a ugasiće se i poslednje domaćinstvo u ovom selu. 


Tagovi

Bojan Radovanović Novo Selo Zatvor Prikolica


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.