Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Odbegla krava
  • 13.09.2022. 13:30
  • Gudovac, Hrvatska

Doveli kravu na sajam - ona pobegla: Potraga još traje

Reč je o poludivljoj životinji teškoj između 500 i 600 kilograma.

Foto: Damir Rukovanjski (ilustracija)
  • 342
  • 136
  • 0

Traži se krava rase limuzin Božidara Berečkog, vlasnika PG-a iz Šuplje Lipe kod Daruvara u Hrvatskoj. Kako je ispričao za mojportal.hr, tokom istovara u Gudovcu, još u četvrtak pre Bjelovarskog sajma, preskočila je ogradu i pobegla!

Reč je o poludivljoj životinji teškoj između 500 i 600 kilograma, koja se ne uzgaja u veznom sistemu već je više od pola godine na ispaši.

"Zbog toga su te krava u puno većoj snazi i dovoljno je samo malo nepažnje da pobegne. Čim vidi neki mali prostor, ona će iskoristiti priliku i otići. Upravo se to i dogodilo. Oni su je dobili u boksu, krava se okrenula, videla priliku i "đipila" preko trepe i ograde", prepričao je ovaj bizaran događaj nesrećni vlasnik. 

Odbegla limuzinka, a prema informacijama koje su dobili sa Bjelovarskog sajma, navodno je juče viđena u Donjem Markovcu, mestu desetak kilometara udaljenom od Gudovca. Sada treba utvrditi da li je reč o grlu ovog vlasnika.

Ovo, saznali su sa ovog portala, nije prvi takav slučaj na sajmu. Direktor Zlatko Salaj otkrio im je da su sličan imali pre nekoliko godina, a kravu su pronašli lovci u šumi pokraj Gudovca. Uspeli su da je vežu i vrate vlasniku. 


Tagovi

Limuzinka Božidar Berečki Gudovac Odbegla krava Zlatko Salaj Sajam


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U jednoj predškolskoj ustanovi u Knjaževcu