Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinski hotel
  • 18.09.2016. 13:30

Vinotel - hotel u kojem su sobe nazvane po grožđu

U Vrbniku na otoku Krku otvoren je prvi hrvatski vinski hotel - Vinotel Gospoja koji gostima nudi sobe s nazivima sorata grožđa i spa tretmane na bazi vina.

Foto: Vinotel Gospoja
  • 3.891
  • 383
  • 0

U Vrbniku na otoku Krku otvoren je prvi hrvatski vinski hotel - Vinotel Gospoja. Izgradnjom Vinotela Gospoja, obitelj Toljanić napravila je veliki iskorak u vremenu spojivši naizgled nespojivo, tradiciju utkanu u generacije te modernu građevinu koja dolazi iz budućnosti.

U izgradnju ovog hotela vinarske obitelji Toljanić i Brusić uložile su oko 36 milijuna kuna. Projekt je financirala Poljoprivredna zadruga "Gospoja" vlastitim sredstvima, a u većem dijelu investiciju su pratile Hrvatska banka za obnovu i razvoj i Zagrebačka banka.

Hotel ima 58 ležajeva u 22 smještajne jedinice, od kojih su dva apartmana i pet obiteljskih soba, a uređene su na temu hrvatskih sorata grožđa, po kojima su i nazvane. Moderno uređene sobe pozdravljaju vas imenima hrvatskih autohtonih sorti vina, obiteljske sobe i apartmani, unutarnji bazen, saune i wellness te bogat meni à la carte restorana samo su dio priče koju možete doživjeti zajedno s ljubaznim i predanim osobljem, kažu iz Vinotela.

Spa tretmani na bazi vina

U ponudi će, među ostalim, biti spa tretmani na bazi vina i grožđa, mediteranska sauna s aromatičnim biljem. U kušaonici, odnosno konobi, imamo 40-ak etiketa autohtonih hrvatskih sorti, crnih i bijelih, plus sve žlahtine. Svaka soba nazvana je po jednoj vrsti vina i grožđa, stropovi su oslikani po pojedinoj sorti, ističu vlasnici.

Vrbnik je pravi izbor za sve pustolove koji ne žele masovni turizam, već su u potrazi za izvornim mediteranskim ugođajem koji ih očekuje u obiteljskom okruženju Vinotela Gospoja.

Foto: Vinotel Gospoja


Tagovi

Vinotel Hotel Vrbnik Krk Grožđe


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]