Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stručni skup
  • 12.10.2015. 16:20

Udruživanje poljoprivrednih proizvođača u organizacije

I u Hrvatskoj se potiče osnivanje poljoprivrednih organizacija koje će obuhvaćati proizvođače žitarica, mesa, meda, vina te voća i povrća. Na skupu u Koprivnici bit će pojašnjeno pod kojim se uvjetima i s kojim ciljevima mogu osnovati takve organizacije.

  • 247
  • 15
  • 0

Udruživanje poljoprivrednih proizvođača kroz proizvođačke organizacije, naziv je teme stručnoga skupa koji će se u utorak 20. listopada 2015. godine u 11:00 sati, u organizaciji Strukovne grupe poljoprivrede, održati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Koprivnica, Frankopanska 3, u Koprivnici.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i to Andreja Martonja Hitrec, voditeljica Službe za bilinogojstvo i Dalibor Janda, voditelj Službe za stočarstvo, govorit će o Pravilniku o priznavanju i potporama za početak rada proizvođačkih organizacija kojega je ministarstvo poljoprivrede donijelo u srpnju ove godine te objasniti pravni okvir i kriterije za njihovo priznavanje od strane nadležnog tijela, kao i potporama koje se mogu ostvarivati.

Dolazak na stručni skup potvrđuje se do 19. listopada 2015. na e mail: hgkkc@hgk.hr ili broj telefona 048/674-560.


Tagovi

Udruživanje Proizvođačke organizacije Stručni skup Koprivnica Andreja Martonja Hitrec Bilinogojstvo Dalibor Janda Stočarstvo Pravilnik Kriteriji


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.