Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Projekt Pannonia Organica
  • 06.08.2014. 17:45

U tijeku su prijave za "Zelenu Panoniju"

U sklopu projekta Pannonia Organica u Bilju će se 06. i 07. rujna 2014. godine održati Sajam ekoloških i tradicijskih proizvođača putem dvije manifestacije: 15. Etno susreti u Bilju i Zelena Panonija

Foto: depositphotos.com
  • 337
  • 65
  • 0

Općina Bilje poziva Vas na sajam ekoloških i tradicijskih proizvođača koji će se kroz dvije manifestacije, "15. Etno susreti u Bilju" i "Zelena Panonija" 06. i 07. rujna 2014. godine, u sklopu projekta Pannonia Organica, održati u Bilju. Sudjelovanje je, osim ekološkim i tradicijskim proizvođačima, namijenjeno i svim ostalim sudionicima u ekološkoj proizvodnji.

Očekuje se da će Sajam kroz promociju ekoloških proizvoda, odnosno proizvođača, doprinijeti vidljivosti i održivosti projekta, a to će omogućiti daljnje širenje tržišta i umrežavanje svih "zelenih" sudionika na regionalnoj i međunarodnoj razini u Republici Hrvatskoj i Republici Srbiji. Bit će to dobra prilika za razmjenu znanja i iskustava ali i za pokretanje konkretne poslovne suradnje pa je za 06. rujna orgniziran okrugli stol na temu "Umrežavanje eko-proizvođača u funkciji stvaranja novih vrijednosti - proizvoda, poslova, znanja i vještina".

Ove dvije manifestacije objedinjene u jedan sajam imaju za cilj atraktivnu i učinkovitu promociju tradicijskih zanata, ruralnog turizma, ekološke proizvodnje te afirmaciju kulturne baštine Osječko-baranjske županije i Zapadno bačkog okruga.

Projekt Pannonia Organica

Ovaj se projekt provodi u sklopu IPA II komponente u programu prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija, a nositelji projekta su Općina Bilje i Zelena mreža Vojvodine. Partneri na projektu u Republici Hrvatskoj su: Tržnica d.o.o. Osijek, Ecorural Net i Centar za poduzetništvo Osijek, a projektni partneri u Republici Srbiji su: Zdravo organic d.o.o. Selenča i Inno Focus Beograd.

Cilj je uspostaviti međusektorsku mrežu ekoloških proizvođača i njihovih dionika na području Osječko-baranjske županije i Zapadnobačkog okruga, koja za svrhu ima unapređenje prekogranične gospodarske suradnje i realiziranje poslovnih i razvojno-istraživačkih aktivnosti u domeni proizvodnje hrane prema ekološkim standardima.

Besplatno sudjelovanje za sve izlagače

Svim izlagačima omogućeno je besplatno sudjelovanje na sajmu, a organizator će osigurati prostor i opremu te jedan obrok i osvježavajuće bezalkoholno piće 06. rujna 2014. godine. Svoju prijavu za sudjelovanje na ovom sajmu možete poslati zaključno s 30. kolovozom, a obrazac prijave ponaći ćete u prilogu članka. Vrijeme otvorenja te program sajma bit će objavljeni najkasnije do 30.kolovoza 2014. godine. Sve dodatne informacije možete saznati na slijedećim adresama:

  • Ecorural Net - udruga za ekološku i tradicijsku proizvodnju i ruralni turizam: ecoruralnet.cro@gmail.com, kontakt telefon: 099 245 5772
  • TZ Općine Bilje: info@tzo-bilje.hr, kontakt telefon: +385 31 751 480
  • Centar za poduzetištvo Osijek: info@czposijek.hr, kontakt telefon: 099 253 0927

Foto: depositphotos.com


Dokumenti


Tagovi

Pannonia Organica Bilje Sajam ekoloških i tradicijskih proizvođača Etno susreti Zelena Panonija Ekološka proizvodnja Okrugli stol Umrežavanje eko-proizvođača Tradicijski zanati Ruralni turizam Promocija Ruralni turizam Tradicijski zanati Umre

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?