Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WineOS
  • 24.12.2021. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

U novoj godini i novi WineOS - sedmo izdanje uživo u siječnju 

Sedmo izdanje sajma vina, delicija i ugodnog življenja održat će se 28. i 29. siječnja u Osijeku, u susjednoj Hrvatskoj.

Foto: Denis Despot
  • 69
  • 35
  • 0

Nakon ovogodišnje odgode zbog epidemiološke situacije, u novoj, 2022. godini, vraća se WineOS. Sedmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja održat će se 28. i 29. siječnja u dvorani Gradski vrt, najavljuju organizatori iz Udruge Dekanter.

Tim će povodom ljubitelji vina i delicija ponovno imati priliku imati priliku uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na čak 1.900 četvornih metara izložbenog prostora.

"I ovaj će put biti raznih sadržaja koji će zadovoljiti posjetitelje i poslovne goste. Dočekat će ih 90-ak izlagačkih mjesta koja će i vinarima te ostalim izlagačima ponuditi komfor za rad s gostima, ali i za održavanje poslovnih sastanaka.

U dvorani će se i ovaj put naći pozornica na kojoj će se tijekom oba dana održavati kulinarski show. Kao i dosadašnjih godina, zainteresirani će moći pratiti brojne edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i vina", napominju organizatori.

Za vinske priče ponovno je zadužen poznati vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posjetitelje i goste.

Ulaznice uskoro u prodaji

Početkom 2020. prethodno izdanje WineOS-a privuklo je brojne novinare i izvjestitelje iz Osijeka, ali i cijele Hrvatske te susjednih država. Predstavnika medija prošli je put bilo više od stotinu, a Osijek i okolica su, zahvaljujući njihovom angažmanu, dobili vrlo velik medijski prostor.

Ulaznice za WineOS i vinske radionice uskoro će se naći u prodaji, o čemu ćete biti pravodobno obaviješteni. Svakako valja napomenuti da će se organizatori morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera, što znači i da će ulaz biti uvjetovan posjedovanjem takozvane Covid – potvrde.

Više detalja bit će poznato desetak dana prije početka događaja, poručuju organizatori.


Tagovi

WineOS Festival Vino Osijek Izlagači Posjetitelji


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.