Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zjednički nastup
  • 17.05.2022. 16:30

Sedam bh. vinarija na prestižnom sajmu Prowein u Dizeldorfu

Ovo je jedna od najvećih i najznačajnijih specijaliziranih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca

Foto: VTK BiH
  • 80
  • 54
  • 0

U njemačkom gradu Dizeldorfu u nedjelju, 15. maja, otvoren je prestižni sajam vina i alkoholnih pića Prowein 2022. na kojem učestvuje i sedam bh. kompanija.

Zajednički nastup bosanskohercegovačkih vinara organizirala je Vanjskotrgovinska komora BiH, a predstavljaju se Podrum manastira Tvrdoš, Podrum Ostojić, Vinski podrum Anđelić, Hepok, Vinogradi Nuić, Vinarija Domanica, Podrumi Vukoje 1982.

Ovo je jedna od najvećih i najznačajnijih specijaliziranih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Ove godine održava se od 15. do 17. maja. Više od 5.500 izlagača iz više od 60 zemalja predstavlja svoja vina, žestoka i craft pića.

Hercegovački vinari složni: Vina berbe 2021. bit će među najboljima ikada

"Učešće bh. kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju bh. brendova i ukupnom izvozu. Slijedom prethodnih godina, i ovaj put se očekuje velika posjećenost i uspješni rezultati za naše izlagače koji su već prepoznati po odličnom kvalitetu svojih proizvoda", saopćili su iz Vanjskotrgovinske komore BiH.


Tagovi

Sajam Dizeldorf Vino Vinarije Podrum manastira Tvrdoš Podrum Ostojić Vinski podrum Anđelić Hepok Vinogradi Nuić Vinarija Domanica Podrumi Vukoje


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !