Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Growtech Eurasia
  • 22.10.2016. 10:00

Sajam plastenika i poljo opreme u Antaliji

Međunarodni sajam plastenika, poljoprivredne opreme i tehnologije - Growtech Eurasia 2016. održat će se od 30.novembra do 03. decembra u Antaliji, Turska.

Foto: http
  • 282
  • 10
  • 0

Međunarodni sajam plastenika, poljoprivredne opreme i tehnologije - Growtech Eurasia 2016. održat će se od 30. novembra do 03. decembra u Antaliji, Turska.

U okviru ovog sajma, u periodu od 28. novembra do 01. decembra 2016. godine održat će se "Buyer Mission Program". Programom je predviđeno održavanje foruma za privrednike, bilateralni razgovori, obilazak sajma i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Kako najavljuju iz Vanjskotrgovinske komore, učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) ovog Programa bit će plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Za sve učesnike vrijedi obaveza poznavanja jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) i posjedovanje ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresirane bh. kompanije mogu aplikacioni formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu u Ambasadi Republike Turske, najkasnije do 18. novembra 2016. godine, na broj faksa: 033/208-562 ili putem e-maila: saraybosna@ekonomi.gov.tr nakon čega će biti kontaktirane one kompanije koje budu izabrane za učešće u Programu.

Aplikacioni formular pronađite u dokumentu ispod teksta.

Foto: http://growtech.com.tr/


Dokumenti


Tagovi

Sajam Growtech Eurasia Antalija Turska


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.