Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sol&Agrifood
  • 26.03.2017. 08:20

Sol&Agrifood - travanjski sajam hrane u Veroni

Sol&Agrifood je međunarodni sajam hrane, koji se održava od 9. do 12. travnja u Veroni, u Italiji. Cilj mu je direktni kontakt proizvođača sa kupcima, distributerima i profesionalcima koji se bave cateringom.

Foto: Sol
  • 725
  • 33
  • 0

Sol&Agrifood je međunarodni sajam hrane, koji se održava od 9. do 12. travnja u Veroni, u Italiji. Cilj mu je direktni kontakt proizvođača sa kupcima, distributerima i profesionalcima koji se bave cateringom. Organiziraju se B2B kontakti, kao i seminari.

Ideja je da se posjetiteljima prikažu sirovine, odnosno šta je to na početku svakog gotovog proizvoda. Imat će priliku degustirati i da saznati nešto više o maslinovom ulju, kavi, siru, pivu, pizzi i drugom.

Prošle godine ovaj sajam se prostirao na 4.446 metara kvadratnih. Okupio je 291 izlagača i više od 56.000 posjetitelja.

Foto: Sol&Agrifood


Tagovi

Sol&Agrifood Sajam hrane


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]