Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Salon vina 2018
  • 17.04.2018. 14:30

Prvi Novosadski salon vina

Novi Sad je dobio specijaliziranu vinsku manifestaciju, koja okuplja najvažnije aktere domaće i regionalne vinske scene.

Foto: Pixabay / gusaap
  • 101
  • 6
  • 0

Prvi Novosadski salon vina uz vinare, program masterklasova i radionica, okupit će niz stručnjaka i predavača iz regije, uz nekoliko pravih internacionalnih zvijezda. Organizatori Wine Identity i časopis Vino i Fino kažu da je ovim Novi Sad dobio specijalizovanu vinsku manifestaciju, koja okuplja najvažnije aktere domaće i regionalne vinske scene.

Posjetitelje 20. i 21. aprila u hotelu Park očekuju vina odabranih vinarija iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Francuske, Italije, i drugih vinskih regija sveta. Takođe, kroz uzbudljiv program predavanja i radionica moći će da sveobuhvatnije sagledaju vina iz različitih vinskih rajona, usporede vinske stilove i pronađu svoje favorite.

Radno vrijeme salona će biti od 12 do 20 sati, a dnevna ulaznica, koja uključuje degustaciju izloženih vina i delikatesa, košta 17 KM (1.000 dinara). Plaća se i depozit za čašu u iznosu od 5 KM, koji se vraća. 


Tagovi

Novosadski salon vina Masterklas Novi Sad Park Wine Identity Vino i Fino Ulaznice Vino


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić