Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Škola rezidbe
  • 28.12.2021. 16:00
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Mostar, Buna

Prijavite se za besplatnu Školu rezidbe do kraja siječnja

Federalni agromediteranski zavod iz Mostara organizira još jednu Zimsku školu rezidbe vinove loze i voćaka.

Foto: Depositphoto/zbg22
  • 528
  • 106
  • 0

Nastavak svojih aktivnosti u 2022. godini najavio je Federalni agromediteranski zavod iz Mostara. Ovo je jedanaesti put kako organiziraju "Zimsku školu rezidbe vinove loze i voćaka".

Edukacija se sastoji iz dva dijela, teoretskog i praktičnog. Praktični dio će se realizirati na području Bune gdje se nalazi eksperimentalni poligon sa zasadima vinove loze, voćaka i masline.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti u periodu od 27. prosinca 2021. do 31. siječnja 2022. godine na adresi Zavoda, Ulica Biskupa Čule broj 10, Mostar. Moguća je prijava putem telefona na brojeve: 036/335-053; 036/335-060 ili 036/ 335-064.

O datumu održavanja kandidati će biti upoznati nakon završetaka prijavnog roka kandidata, telefonskim putem.

Škola je besplatna

Ova besplatna škola je namijenjena polaznicima koji žele naučiti kako da urade kvalitetnu rezidbu u svom voćnjaku, vinogradu, masliniku. Dobiće edukaciju kako se orezuju masline, jabuka, trešnja, smokva, šipci i vinova loza. Upoznaće se s općim principima, ali razlikom rezidbe stolnih i vinskih sorti vinove loze.

Poslije završene edukacije moći će samostalno da obavljaju ovu aktivnost bilo da se radi o amaterskom vrtu ili većim površinama. Svakom polazniku koji prođe obuku će biti uručeno Priznanje o sudjelovanju.


Tagovi

Mostar Rezidba Agromediteranski zavod Škola rezidbe Besplatno


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.