Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 11.01.2018. 18:00

Prijavite se za 14. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Uz tradicionalni Pčelarski sajam, održat će se i 5. Izložba vina i vinogradarske opreme, koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti najslađu sajamsku manifestaciju.

Foto: Bjelovarski sajam
  • 414
  • 18
  • 0

Već 14. međunarodni pčelarski sajam u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. i Hrvatskog pčelarskog saveza, održat će se na Sajamskom prostoru Gudovac 10. i 11. veljače.

Na najvećem pčelarskom sajmu u regiji se očekuje nastup preko 100 izlagača, te dolazak tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih država. Na prethodnim pčelarskim sajmovima, navode organizatori, bilježe nastup izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam, održat će se i 5. Izložba vina i vinogradarske opreme (paviljon 9), koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti ''najslađu'' sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će tradicionalno biti podijeljen u 3 osnovne cjeline:

  1. izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda,
  2. izložba i prodaja pčelarske opreme,
  3. edukativni dio.

U suradnji s Hrvatskim apiterapijskim društvom, drugi dan sajma bit će održan "Dan apiterapije" s organiziranim tematskim predavanjima i besplatnim apiterapijskim savjetovalištem za posjetitelje sajma. Od ostalih događanja izdvajaju inovacije u pčelarstvu, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show, ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora na Pčelarskom sajmu, te u sklopu Izložbe vina - ocjenjivanje najljepših vinskih etiketa.

Prijave za sajam primaju do 26.1. 2018. godine ili do popune predviđenih izložbenih prostora. Više o sajmu pročitajte ovdje.

Foto: Bjelovarski sajam


Tagovi

Bjelovarski sajam Gudovac Pčelarski sajam Izložba vina


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo