AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Prijavite se za 14. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Prijavite se za 14. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Bjelovarski sajam

Prijavite se za 14. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Datum: 11.01.2018. 18:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Uz tradicionalni Pčelarski sajam, održat će se i 5. Izložba vina i vinogradarske opreme, koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti najslađu sajamsku manifestaciju.

Već 14. međunarodni pčelarski sajam u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. i Hrvatskog pčelarskog saveza, održat će se na Sajamskom prostoru Gudovac 10. i 11. veljače.

Na najvećem pčelarskom sajmu u regiji se očekuje nastup preko 100 izlagača, te dolazak tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih država. Na prethodnim pčelarskim sajmovima, navode organizatori, bilježe nastup izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam, održat će se i 5. Izložba vina i vinogradarske opreme (paviljon 9), koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti ''najslađu'' sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će tradicionalno biti podijeljen u 3 osnovne cjeline:

  1. izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda,
  2. izložba i prodaja pčelarske opreme,
  3. edukativni dio.

U suradnji s Hrvatskim apiterapijskim društvom, drugi dan sajma bit će održan "Dan apiterapije" s organiziranim tematskim predavanjima i besplatnim apiterapijskim savjetovalištem za posjetitelje sajma. Od ostalih događanja izdvajaju inovacije u pčelarstvu, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show, ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora na Pčelarskom sajmu, te u sklopu Izložbe vina - ocjenjivanje najljepših vinskih etiketa.

Prijave za sajam primaju do 26.1. 2018. godine ili do popune predviđenih izložbenih prostora. Više o sajmu pročitajte ovdje.

Foto: Bjelovarski sajam

Broj pregleda članka: 272; Uspješnost članka: 22.6

Tagovi: Gudovac, Bjelovarski sajam, Pčelarski sajam, Izložba vina

Ključne riječi članka: prijavite, se, za, 14, medjunarodni, pcelarski, sajam, u, gudovcu, sajam, pčelarski, sajmu, sajma, pčelarski sajam


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!