Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kotizacija 10 KM
  • 16.03.2023. 13:30

Prijavite se na prvu srbačku Kobasicijadu

Na manifestaciji će biti upriličen i mini-sajam hrane i pića u vidu slanih i slatkih specijaliteta. Ulaz za posjetioce besplatan

Foto: Bigstockphoto/Yanosh Nemesh
  • 255
  • 236
  • 1

Krajem narednog mjeseca, tačnije 29. aprila, bit će održana prva srbačka Kobasicijada. Iako "premijera", učešće su najavili brojni izlagači, kako iz zemlje tako i inostranstva. 

Organizator manifestacije Branislav Kokan najavio je održavanje izložbe suhomesnatih proizvoda, pokaznu obradu svinje teške oko 100 kilograma i takmičenje za najbolju suhu kobasicu, a najuspješnijima će biti uručeni pehari, piše Glas Srpske.

"Za učešće su se već prijavili brojni pojedinci i ekipe iz Srpca, Gradiške, Laktaša pa čak i Austrije. Birat ćemo najukusniju domaću kobasicu, ali ćemo predstaviti i druge mesne prerađevine, poput kulena, slanine, suhog mesa i drugih delikatesa", rekao je Kokan.

Pozvao je zainteresovane izlagače da se prijave za učešće, a cijena kotizacije je 10 KM, dok je ulaz za posjetioce besplatan. Suorganizator manifestacije je Savjet mjesne zajednice Kukulje.

"U domu će biti organizovana besplatna hrana u vidu kuhane kobasice i koljenice, a priredit ćemo i mini-sajam hrane i pića u vidu slanih i slatkih specijaliteta, koje će pripremati domaćice iz Kukulja i Srpca", istakao je Kokan.

Prijave se vrše na brojeve telefona 065/314-133 i 065/518-071.


Tagovi

Kobasicijada Srbac Kukulje Izložba Suhomesnati proizvodi Obrada svinje Takmičenje Branislav Kokan


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.