Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konya Agriculture
  • 25.01.2022. 12:00
  • Konya

Poziv poljoprivrednicima iz BiH: U martu posjeta sajmu u Konyi

Sajam mogu posjetetiti samo dva predstavnika jedne kompanije, a cijena posjete za jednu osobu iznosi 111,15 KM. Kotizacija pokriva troškove smještaja sa doručkom za tri noći, transfer od hotela do sajmišta i ulaznicu na sajam

Foto: Facebook/TÜYAP
  • 480
  • 114
  • 0

Internacionalni sajam poljoprivrede i mehanizacije Konya Agriculture 2022. održat će se od 8. do 12. marta u turskom gradu Konya. Događaj će omogućiti razmjenu iskustva i nove pristupe u sektoru poljoprivrede.

Učesnici će moći vidjeti poljoprivrednu mehanizaciju, mašine za sjetvu i đubriva, rezervne dijelove.

Centar za razvoj odnosa sa BiH, BIGMEV Sarajevo u saradnji  sa TUYAP FAIR poziva zainteresirane poljoprivrednike iz BiH da posjete ovaj događaj, a put je planiran  od 7. do 10. marta. Sajam mogu posjetetiti samo dva predstavnika jedne kompanije, a cijena posjete za jednu osobu iznosi 111,15 KM (sa PDV-om).

Kotizacija pokriva troškove smještaja sa doručkom za tri noći, transfer od hotela do sajmišta i ulaznicu na sajam. Posjetitelj ima obavezu da plati svoje putne troškove i izvrši rezervaciju aviokarte. Nije dozvoljena posjeta djece ili  osoba koje nisu zaposlene u kompaniji. 

Zainteresovani se mogu prijaviti najkasnije do 23. februara, a više informacija o samom događaju i organizaciji se može dobiti na 033 264 485 ili mailom nadis.cetin@bigmev.org. 


Tagovi

Sajam Konya Agriculture BIGMEV TUYAP FAIR


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.