Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grzuža agrar
  • 22.10.2018. 10:00

Posetite savetovanje voćara "Gruža 2019"

Gruža Agrar najavljuje VIII savetovanje voćara "Gruža 2019" koje će se održati 26.01.2019. godine u Ravnom Gaju kod Knića.

Foto: Gruža agrar
  • 2.085
  • 105
  • 0

Gruža Agrar najavljuje VIII savetovanje voćara "Gruža 2019" koje će se održati 26.01.2019. godine u Ravnom Gaju kod Knića i predstavlja najveći susret proizvođača u Centralnoj Srbiji. 

Glavni cilj ovog skupa biće edukacija i razmena informacija iz savremene voćarske proizvodnje u Srbiji i regionu, kao i doprinos u zajedničkom radu i radu na podizanju kvaliteta voćarske proizvodnje, prateći trendove u EU i svetu.

Očekuje se da će i na ovom savetovanju učešće uzeti iskusni stručnjaci iz Srbije i inostranstva u oblastima navodnjavanja, prihrane voća i voćarske mehanizacije, opreme i sredstva za zaštitu, berbu, čuvanje, klasiranje i pakovanje voća.

Učesnici savetovanja ranijih godina

Na prošlogodišnjem savetovanju u Gruži, voćare je najviše zanimala konkurenta proizvodnja jabuke za istočno i zapadno tržište. Voćari su mogli da čuju i novine o primeni digitalnih meteoroloških stanica u voćarstvu, zaštiti od mraza orošavanjem, primeni biostimulatora u modernoj proizvodnji jabuke. Velika zainteresovanost vladala je za hidroponski uzgoj borovnice.

Preko 600 voćara na najvećem skupu u regionu

Detaljan program savetovanja biće naknadno objavljen. U međuvremenu ispod teksta pogledajte foto galeriju sa ranijih savetovanja.
Ekipa Gruža agrara očekuje posetioce, uz aktivno učešće kao i predloge, pitanja i sugestije.

Konktakt osoba:
Dejan Pavlović
mobilni telefon: +381 (0) 69 515 67 61
e-mail: dejan@gruzaagrar.rs


Foto prilog


Tagovi

Gruža agrar Savetovanje 2019 Gruža Proizvodnja voća Proizvodnja jabuka Proizvodnja borovnica


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

Gruža Agrar

Balosava bb, 34230 Gruža, Srbija
tel: +381346515676, e-mail: info@gruzaagrar.rs web: http://www.gruzaagrar.rs