Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival kobasice i čvaraka
  • 14.11.2019. 13:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Ovog vikenda u Novom Sadu počinje Novembar Fest

Novosadski festival kobasice i čvaraka, Novembar Fest, održaće se drugi put, od 15. do 17. novembra na Novosadskom sajmu. 

Foto: Rada Milišić
  • 227
  • 9
  • 0

Novosadski festival kobasice i čvaraka, Novembar Fest, okupiće proizvođače mesa i suhomesnatih proizvoda iz čitavog regiona od 15. do 17. novembra na Novosadskom sajmu (Hala broj 6). 

Posetioci će biti u prilici da prisustvuju procesu pravljenja kobasica i čvaraka, ali i da probaju sve te ukusne specijalitete.

Prvog dana festivala od 19 sati nastupiće tamburaški orkestar "Besane noći", a nakon toga, od 21 sat, uslediće koncert "Garavog sokaka".

U nedelju, All inclusive večera

Drugog dana festivala, 16. novembra, predviđeno je takmičenje u pravljenju kobasica, gde će svoja umeća pokazati timovi iz vojvođanskih sela, novosadskih kvartova, medija, kompanija i sportskih klubova. Od muzičkog programa, tu je nastup "Meškarki" sa tradicionalnom slovačkom muzikom, nakon kojih od 20 sati nastupa tamburaški sastav "Aurelius", a potom od 21 sat i legenda tamburaške muzike, Zvonko Bogdan.

Trećeg dana festivala, u nedelju, 17. novembra, osim tamburaške muzike i takmičenja u pravljenju kobasica, od 18 sati, biće priređena Disnotor večera (All inclusive) po ceni od 1.200 dinara uz pratnju tamburaškog sastava "Aurelius". Na večeri će se služiti kao predjelo sveži čvarci, sir i pogačice od svežih čvaraka. Glavno jelo biće pečena džigerica, a za salatu - turšija. Drugo jelo biće pečena kobasica i krmenadla, dok će se kao desert služiti krofne.

Besplatan ulaz do 18 sati

Tokom tri dana festivala, za koje je ulaz besplatan do 18 sati, posetioci će imati prilike da uživaju u nastupima tamburaških orkestara kao i folklornih društava iz čitave Vojvodine.

Festival organizuje kompanija Color Media Communications i Udruženje građana Best Fest, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Gradske uprave za privredu i Turističke organizacije Novog Sada.


Tagovi

Novembar fest 2019 Festival kobasice i čvaraka Tamburaški orkestri Zvonko Bogdan Novosadski sajam


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P