Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna manifestacija
  • 04.07.2022. 16:00
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Neum

Otvorene prijave za sajam "Dani mediterana Neum 2022."

Općina Neum, kao organizator manifestacije poziva sve zainteresirane s područja ove lokalne zajednice da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na sajmu

Foto: Depositphotos/lukeluke
  • 137
  • 34
  • 0

Prodajno - izložbena manifestacija poljoprivrednih dobara "Dani Mediterana Neum 2022" održat će se po peti put u jedinom bh. primorskom gradu od 6. do 8. avgusta ove godine. Sajamska manifestacija ima za cilj omogućiti domaćim poljoprivrednicima promociju svojih proizvoda i na taj način doprinijeti i obogatiti turističku ponudu, a i potaknuti razvoj poljoprivrede u neumskom zaleđu.

Općina Neum, kao organizator manifestacije poziva sve zainteresirane s područja ove lokalne zajednice da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na sajmu.

Mogućnost učešća imaju RPG, udruženja i pravne osobe s područja ove općine, koji se bave proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda i njihovom preradom, a izlagati se mogu mediteranske kulture poput smokve, grožđa, maslina, šipka, i prerađevina istih, kao vino, rakija itd., kao i pršut, sir, med, ljekovito bilje i drugo, te rukotvorine.

Svi zainteresirani, koji žele predstaviti proizvode na izlagačkom prostoru sajma "Dani Mediterana Neum 2022."  ispunjenu prijavnicu (dokument ispod ovog teksta) mogu poslati na e-mail Razvojne agencije NERA: info-nera@neum.ba ili lično ispuniti prijavnicu u Službi za finansije i gospodarstvo Općine Neum.

Više informacija o prijavi i samoj manifestaciji dostupno na broj telefona  036/884-112 i 036/884-226. Prijave se primaju zaključno sa danom 10. jula 2022. godine.


Dokumenti


Tagovi

Dani mediterana Sajam Neum Poljoprivreda Poljoprivrednici


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.