Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 14.12.2020. 13:30

Otvoren prvi online Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu koji će trajati od 14. do 18. decembra pripremljeni su popusti i akcije, za posjetioce. Biće održano više od 50 konferencija, webinara, promocija i prezentacija.

Foto: expoonline.rs (prt/scrn)
  • 163
  • 172
  • 0

Danas je zvanično otvoren prvi online novosadski Međunarodni sajam poljoprivrede na kojem će se u virtuelnom obliku predstaviti 184 izlagača sa svojim proizvodima i uslugama iz osam zemalja svijeta: Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković naglasio je da je ovo prvi virtuelni sajam na Balkanu. Riječ je o jednom dobrom pilot projektu, u narednom periodu nastavit će djelovati u tom formatu, a sa završetkom pandemije moćiće organizovati realne sajmove.

"S obzirom da su okolnosti takve da zbog pandemije Covid-a 19 nije moguće održavati realne, a i politika vlade je da se ide u pravcu digitalizacije, pronašli smo prostor i organizovali atraktivnu aplikaciju preko koje ćemo napraviti kvalitetan sajam", rekao je Cvetković u uvodnom obraćanju.

Virtuelni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Šta mogu očekivati izlagači i kupci?

Zemlja partner Poljoprivrednog sajma ove godine je Češka. 

Direktan kontakt izlagača i posjetilaca video i audio putem

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu koji će trajati od 14. do 18. decembra pripremljeni su popusti i akcije za posjetioce. Bit će održano više od 50 konferencija, vebinara, promocija i prezentacija. Na Izložbi stoke nastupa 31 uzgajivač iz Srbije, a bit će promovisani i najbolje ocijenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini.

Klikom na štand možete pristupiti informacijama o svakom izlagaču

Direktan kontakt izlagača i posjetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, chatom i mailom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka s izlagačima. Posjetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unaprijed dogovorenom terminu.

Posjeta sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline.rs.


Tagovi

Sajam poljoprivrede Novosadski Sajam Slobodan Cvetković Online sajam Češka


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer