Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 06.09.2019. 14:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Otvoren 27. jesenski međunarodni bjelovarski sajam!

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, državna stočarska izložba te građevinska i komunalna oprema i strojevi "krasit" će ovogodišnji Jesenski sajam, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Foto: Vedran Stapić
  • 120
  • 26
  • 0

U organizaciji Bjelovarskog sajma, danas je službeno otvoren 27. jesenski međunarodni bjelovarski sajam - najveća sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i u široj regiji!

Na sajmu će se održati i 27. Državna stočarska izložba, 4. PETI ELEMENT - sajam grijanja i obnovljivih izvora energije, 2. HOROP – sajam opreme za hortikulturu, 2. GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme.

Izložbenim potrebama prilagođeno je:

  • 6.000 m2 zatvorenog prostora
  • 1.800 m2 nadstrešnica
  • 70.000 m2 otvorenog prostora
  • 5.000 m2 objekata namjenjenih izložbi stoke
  • Uređeno je 75.000 m2 parkirališnog prostora  

Bogata ponuda mehanizacije, gnojiva, sjemenske robe...

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te građevinska i komunalna oprema i strojevi "krasit" će Jesenski sajam, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Na Sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a cjelokupni će program "začiniti" stručna predavanja, okrugli stolovi, razmjena znanja i iskustava. Bit će tu i prezentacije rada raznih stojeva i alata te Državna stočarska izložba, koja je jedina izložba takve vrste u Republici Hrvatskoj.

"Poljoprivrednici, želim vam puno uspjeha. Naša su vam vrata uvijek otvorena i znam da uvijek može biti bolje. Svima čestitam na održavanju i razvoju ove velike tradicije duge 27 godina", rekla je na otvorenju hrvatska ministrica poljoprivrede Marija Vučković te hrvatskim poljoprivrednicima najavila isplatu avansa izravnih plaćanja u novembru u vrijednosti 1,3 milijardi kuna (343.000 KM), novi natječaj za tovno govedarstvo u oktobru i za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u novembru i decembru. 


Fotoprilog


Tagovi

Bjelovarski sajam 27. Jesenski bjelovarski sajam Gudovac Mehanizacija Otvorenje


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]