Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 21. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
  • 07.09.2013.

Otvoren 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina svečano je otvorio 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

  • 1.117
  • 175
  • 0

06. rujna 2013. u 10:00 sati, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina svečano je otvorio 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, koji se već tradicionalno održava u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Sajam je ugostio hrvatsku poljoprivredu koja se okupila kako bi prisustvovala izložbi poljoprivredne mehanizacije i tradicionalnoj Državnoj stočarskoj izložbi. Podsjetimo, prošlogodišnji jubilarni 20. jesenski sajam, posjetilo je više od 50 tisuća posjetitelja, a nastupilo je sveukupno 475 izlagača iz Hrvatske i sedam stranih zemalja.

Novost ovogodišnjeg sajma je i sudjelovanje Europske komisije, kao jednog od izlagača, koja će ovim putem predstaviti poljoprivrednu politiku EU te upoznati posjetitelje s programima ruralnog razvoja u europskim zemljama.

Sajam je posjetila i ekipa Agrokluba, a ispod teksta možete vidjeti i galeriju slika i uvjeriti se kako je ovo zaista najveća i najposjećenija manifestacija ovog tipa u Hrvatskoj.


Fotoprilog


Tagovi

21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam Tihomir Jakovina Izložba poljoprivredne mehanizacije Državna stočarska izložba


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."