Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Holland Alma
  • 26.08.2015. 12:20

Otpornije - a isplativije sorte jabuka? Da!

Ova mađarska tvrtka radi na razvoju otpornijih voćnih sorti, a jeftinijih za uzgoj i za krajnjeg korisnika. Uvjerite se na sajmu u Donjem Kraljevcu!

  • 1.664
  • 75
  • 0

Holland Alma Kft. (Nizozemska Jabuka d.o.o.) je najveći mađarski voćni rasadnik sa značajnom proizvodnjom visoke kvalitete, a koji fokus ima na razvoju otpornih voćnih vrsti, ali na način bliži ekološkoj proizvodnji.

Svi zainteresirani uskoro će imati priliku porazgovarati sa stručnjacima ove tvrtke na nadolazećem Međunarodnom sajmu voćarstva koji se odvija u Donjem Kraljevcu od 4. do 5. rujna. Iz tvrtke pozivaju sve da se dođu upoznati s kvalitetom, sortimentom i posebnim ponudama njihovih otpornih voćnih sorti.

Holland Alma vas poziva da ih od 4. do 5. rujna posjetite na Međunarodnom sajmu voćarstva u Donjem Kraljevcu i uvjerite se u kvalitetu njihovih voćnih sadnica! Već unaprijed možete dogovoriti sastanak!

Prezentacija za hrvatske proizvođače!

"Pozivamo sve sadašnje i buduće potencijalne poslovne partnere te sve zainteresirane da nas posjete na našem izložbenom prostoru sajma jer naš je rasadnik priredio široku paletu novih sorata i podloga, s rezultatima koje želimo prezentirati hrvatskim proizvođačima i zainteresiranim poslovnim partnerima", govore iz tvrtke Holland Alma Kft.

Izgled kvalitetne sadnice

Predstavnici rasadnika upoznat će posjetitelje s novim sortama i kvalitetom sadnog materijala. U kontekstu svoje filozofije "U skladu s prirodom", rasadnik tvrtke Holland Alma Kft. najvećim djelom radi na proizvodnji i prodaji otpornih sorti jabuka. Takve sorte proizvode se po nižim troškovima biljne zaštite, ekološki su prihvatljivije i krajnjim korisnicima veće nutritivne vrijednosti. Ujedno to znači niže troškove proizvodnje i veću profitabilnost proizvođačima.

Principi ekološki prihvatljive proizvodnje već se primjenjuju i u proizvodnji u Holland Alma rasadniku. Osim novih sorata otpornih jabuka (Luna®, Sirius®, Orion®, Rozela® i Red Topaz®), rasadnik nudi i neke druge nove licencirane sorte jabuka (Jeromine®, Red Idared®, Red Jonaprince®) te otporne sorte šljiva (Topend plus®, Jofela®). Uz navedene otporne i nove sorte, mogu se pronaći i sadnice drugih sorti jabuka, šljiva, krušaka, marelica, bresaka, višanja, trešanja ili dunja.

Program razvoja rezistentnosti na krastavost jabuke!

"Prije pet godina započeli smo sa ostvarivanjem novog projekta koji je patentiran pod nazivom robne marke Naturalma® (u prijevodu Prirodna jabuka®). Suština programa je u tome da se na tržište uvedu nove sorte jabuka, koje su otporne na bolesti (rezistentnost na krastavost) te time bitno smanjiti i broj tretmana u zaštiti biljaka", navode iz Holland Alma.

Zahvaljujući tome, krajnji kupci/potrošači će konzumirati bitno zdravije voće, a proizvođači voća će imati znatno niže troškove proizvodnje te ujedno i moći koristiti ekološki prihvatljivije metode u proizvodnji. Program Naturalma® bitan je za tržište jer će se osigurati novi segment odnosno pristup jer će se nuditi proizvod (voće) proizvedeno prema standardima sličnijim ekološkoj proizvodnji, ali po znatno povoljnijim cijenama te izgledom jednakim bilo kojoj konvencionalnoj sorti i okusom jednakim tradicionalnim sortama.

Iz tvrtke Holland Alma pozivaju sve zainteresirane potencijalne kupce i buduće partnere da već unaprijed dogovore sastanak na sajmu, a sve što trebaju napraviti jest javiti se referentu za vanjsku suradnju, Mariann Szegediné, na mail adresu sz.mariann@hollandalma.hu ili na broj mobitela +36 30 915 6030.


Tagovi

Holland Alma Nizozemska jabuka d.o.o. Sorte jabuke Sorte šljiva Voćarski rasadnik Međunarodni sajam voćarstva Donji Kraljevec Korijen jabuke

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]