Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 21.08.2019. 11:00

Osvojite ulaznice za 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 4. Peti element te dvije sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO!

Foto: Vedran Stapić
  • 330
  • 88
  • 0

Agroklub vas, u suradnji s Bjelovarskim sajmom, vodi na 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 4. Peti element te dvije sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO! Uz Proljetni sajam, ovo je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i u širem regionu, a održat će se na dobro poznatom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara od 06.-08.09.2019

Bogata ponuda mehanizacije, đubriva, sjemenske robe...

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te građevinska i komunalna oprema i strojevi "krasit" će Jesenski sajam, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Na Sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a cjelokupni će program "začiniti" stručna predavanja, okrugli stolovi, razmjena znanja i iskustava. Bit će tu i prezentacije rada raznih stojeva i alata te Državna stočarska izložba, koja je jedina izložba takve vrste u Republici Hrvatskoj. 

Državna stočarska izložba

Svake godine na Jesenskom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, dok se posjetitelji mjere u desecima tisuća. Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u cijelom regionu, dokazuje to i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija.

Kako osvojiti ulaznice?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 5 najsretnijih čitatelja sa po dvije ulaznice! Prijave traju do srijede, 28. augusta, 2019. do 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Sretne dobitnike ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam dobitnicima će trebati osobna iskaznica koju će pokazati na glavnom ulazu sajma.

Sretno i vidimo se na 27. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Jesenski sajam Gudovac Bjelovar Ulaznice


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]