Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 21.01.2022. 10:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Odgođen Međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Nepovoljna epidemiološka situacija i propisane mjere Stožera civilne zaštite otkazale su i ovu manifestaciju. No, organizatori najavljuju novi datum.

Foto: Facebook/Bjelovarski sajam
  • 459
  • 74
  • 0

Otkazan je 17. Međunarodni pčelarski sajam koji se trebao održati 5. i 6. veljače ove godine u Gudovcu. U sklopu ove manifestacije trebala se održati i 8. Izložba vina i vinogradarske opreme, no nažalost i ona je otkazana.

Kako obavještavaju iz Bjelovarskog sajma, razlozi su aktualna epidemiološka situacija i propisane mjere Stožera civilne zaštite. Stoga je zakazan novi termin održavanja i to od 26. do 27. veljače 2022.

"Ukoliko neće biti moguće ni u ovom terminu, tada će se sajam održati u sklopu Proljetnog sajma, u terminu od 1. do 3. travnja 2022.", poručuju organizatori.

U sklopu sajma trebala su se održati razna predavanja čija su tema bolesti pčela, pesticidi i mjere za njihovo očuvanje, pčelarenje u izmijenjenim klimatskim uvjetima, a svi zainteresirani su mogli saznati više o Nacionalnom pčelarskom programu kojeg je trebala predstaviti Gordana Duvnjak iz Ministarstva poljoprivrede.

Prijavite se za 17. Međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Nadamo se da će se epidemiološka situacija što prije popraviti, a ova manifestacija održati u narednom terminu po planu organizatora.


Tagovi

Sajam Gudovac Pčelarski sajam Izložba vina Vinogradarska oprema Otkazan


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]