Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zdrava hrana
  • 30.11.2014. 09:00

Međunarodni sajam zdravih i prirodnih sastojaka hrane

Na sajmu će se okupiti više od 500 ključnih proizvođača, a posjetitelji će moći doznati sve o najnovijim trendovima od vodećih svjetskih dobavljača.

  • 127
  • 8
  • 0

Zdrava hrana u posljednje vrijeme zauzima sve veću ulogu u prehrani ljudi diljem svijeta pa ne čudi potreba održavanja sajma zdravih sastojaka hrane (Helth Ingredients & Natural Ingredients), koji će se od 02. do 04. prosinca 2014. godine održati u Amsterdamu.

U posljednja dva desetljeća industrija zdravih prehrambenih sastojaka znatno je napredovala, a potrošački su zahtjevi po tom pitanju sve veći. U porastu je trend kontrole prehrambenih namirnica koje imaju ulogu pomoći u održavanju zdravog života. Ovaj je trend teško zaustavljiv i upravo to stvara potrebu održavanja sajma zdravih i prirodnih sastojaka u prehrani.

Na sajmu će se okupiti više od 500 ključnih proizvođača, a posjetitelji će moći doznati sve o najnovijim trendovima od vodećih svjetskih dobavljača. Koliko je ovo značajan sajam govori i brojka od 8.000 posjetitelja iz 94 zemlje koja je zabilježena na prošlom izdanju. U sklopu sajma održat će se i konferencija pod nazivom Hi Europe & NI Official Conference 2014. Konferencija se održava svake dvije godine, a slovi kao vodeći događaj posvećen razvoju funkcionalne hrane, prirodnih sastojaka i prehrambenih dodataka.


Tagovi

Zdrava hrana Amsterdam Zdravi prehrambeni sastojci Konferencija Potrošački zahtjevi Prehrana Kontrola namirnica

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?