AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Međunarodni sajam voćarstva Profifruit

Međunarodni sajam voćarstva Profifruit

Voćarstvo

Međunarodni sajam voćarstva Profifruit

Datum: 31.12.2017. 16:30

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Cilj je povezivanje profesionalnih proizvođača voća i kompanija iz voćarskog sektora. Fokus će na sajmu u Beogradu biti na modernim tehnologijama u proizvodnji voća.

Profifruit je međunarodni sajam i konferencija voćarstva, koji se prvi put održava u Beogradu, u susjednoj Srbiji. Cilj je povezivanje profesionalnih proizvođača voća kompanija iz voćarskog sektora. Fokus će biti na modernim tehnologijama u proizvodnji voća.

Profifruit će biti održan 9. i 10. ožujka 2018. godine u BelExpo centru. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje

Program konferencije

Prvi dan je posvećen uzgoju jabučastog voća (jabuka, kruška). Stručnjaci iz Srbije, Poljske, Njemačke, Italije i Nizozemske će predstavljati teme u vezi sa stanjem na europskom tržištu, suvremenim sustavima upravljanja voćnim nasadima, novim sortama, zaštiti i gnojidbi biljaka, kao i tehnologiji za skladištenje i čuvanje jabuka.

Drugi dan je posvećen uzgoju bobičastih kultura. Govornici iz Srbije, Poljske i Nizozemske razmatrat će ključne elemente suvremenog uzgoja malina, jagoda i borovnica. Odvojen blok će biti posvećen mehanizaciji berbe, bobičastih kultura i koštuničavog voća.

Sajam

Sajamski dio obilježit će mehanizacija, gnojiva, sredstva za zaštitu bilja, oprema za navodnjavanje, sustavi za zaštitu od tuče, rješenja za sakupljanje i skladištenje plodova voća, rasadnici, izvoznici i distributeri.

Foto: Minolvita / Pixabay

Broj pregleda članka: 347; Uspješnost članka: 22.35

Tagovi: Voćarstvo

Ključne riječi članka: medjunarodni, sajam, vocarstva, profifruit, posvećen, sajam


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorica Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.