Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Voćarstvo
  • 31.12.2017. 16:30

Međunarodni sajam voćarstva Profifruit

Cilj je povezivanje profesionalnih proizvođača voća i kompanija iz voćarskog sektora. Fokus će na sajmu u Beogradu biti na modernim tehnologijama u proizvodnji voća.

Foto: Minolvita / Pixabay
  • 470
  • 21
  • 0

Profifruit je međunarodni sajam i konferencija voćarstva, koji se prvi put održava u Beogradu, u susjednoj Srbiji. Cilj je povezivanje profesionalnih proizvođača voća kompanija iz voćarskog sektora. Fokus će biti na modernim tehnologijama u proizvodnji voća.

Profifruit će biti održan 9. i 10. ožujka 2018. godine u BelExpo centru. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje

Program konferencije

Prvi dan je posvećen uzgoju jabučastog voća (jabuka, kruška). Stručnjaci iz Srbije, Poljske, Njemačke, Italije i Nizozemske će predstavljati teme u vezi sa stanjem na europskom tržištu, suvremenim sustavima upravljanja voćnim nasadima, novim sortama, zaštiti i gnojidbi biljaka, kao i tehnologiji za skladištenje i čuvanje jabuka.

Drugi dan je posvećen uzgoju bobičastih kultura. Govornici iz Srbije, Poljske i Nizozemske razmatrat će ključne elemente suvremenog uzgoja malina, jagoda i borovnica. Odvojen blok će biti posvećen mehanizaciji berbe, bobičastih kultura i koštuničavog voća.

Sajam

Sajamski dio obilježit će mehanizacija, gnojiva, sredstva za zaštitu bilja, oprema za navodnjavanje, sustavi za zaštitu od tuče, rješenja za sakupljanje i skladištenje plodova voća, rasadnici, izvoznici i distributeri.

Foto: Minolvita / Pixabay


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!