Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Napulj 2014
  • 29.09.2014. 16:00

Međunarodni Forum o zaštiti prirode

Na Međunarodnom medijskom forumu o zaštiti prirode bit će riječi o poljoprivredi, proizvodnji hrane te okolišu

  • 1.148
  • 119
  • 0

Greenaccord Onlus - neprofitna organizacija koja se bavi pitanjima zaštite okoliša, Grad Napulj i Sveučilište "Sestra Orsola Benincasa" u suradnji s nadbiskupijom u Napulju, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Italije, organiziraju 11. Međunarodni medijski forum o zaštiti prirode, koji će se održati u Napulju od 08. do 11. listopada 2014. godine. Forum će pokriti teme s područja poljoprivrede, proizvodnje hrane i zaštite okoliša.

Tijekom četiri dana održat će se brojna predavanja i debate. Priliku za otvaranje prve debate dobit će direktor UN-ove organizacije za hranu FAO, a tema će biti trenutna situacija u svijetu po pitanju hrane. Na brojnim debatama bit će riječi i o tome kako nahraniti devet milijardi ljudi, zaštiti poljoprivrednog eko sustava, održivosti poljoprivrede, bioraznolikosti te utjecaju klimatskih promjena na poljoprivredu, a govorit će se i o ulozi multinacionalnih korporacija na svjetskom tržištu hrane. Okrugli stolovi također će pokriti zanimljive i aktualne teme ovog područja.

Detaljnije informacije o programu Foruma možete pronaći u prilogu članka.


Dokumenti


Tagovi

Greenaccord Napulj Italija Poljoprivreda Proizvodnja hrane Zaštita okoliša FAO Međunarodni forum Održivost poljoprivrede Poljoprivredni ekosustav Klimatske promjene