Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni kongres
  • 08.11.2017. 11:25

Jubilarni međunarodni kongres oplemenjivanja bilja

Kongres i Dane sjemenara organiziraju Hrvatsko agronomsko društvo i Europsko udruženje sjemenara (ESA) u suorganizaciji sa Savjetodavnom službom.

  • 252
  • 11
  • 0

Jubilarni 10. međunarodni kongres oplemenjivanje bilja, sjemenarstvo i rasadničarstvo i 5. regionalni dani sjemenara održava se od 08. do 10. studenog 2017. u Svetom Martinu na Muri.

Kongres i Dane sjemenara organiziraju Hrvatsko agronomsko društvo i Europsko udruženje sjemenara (ESA) u suorganizaciji sa Savjetodavnom službom. Djelatnice Savjetodavne službe održat će stručna predavanja na teme: "Genetska raznolikost lokalnih populacija heljde kao smjernica za daljnju reselekciju", "Hrvatske oranice nakon petogodišnje sjetve "farmerovog“ sjemena" i "Pogodnost uzgoja hibrida kukuruza na području Međimurske županije prema ekonomskim parametrima".

Program kongresa pogledajte u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Kongres Oplemenjivanje bilja Rasadničarstvo Sjemenarstvo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.