Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRA
  • 26.07.2017. 10:00

Još jedan, jubilarni i osvježeni sajam AGRA

Od subote 26. do četvrtka 31. augusta 2017. u Gornjoj Radgoni će se pod sloganom "Tradicionalno svjež" predstaviti preko 1.700 izlagača iz 30 država.

  • 274
  • 16
  • 0

Jubilarni 55. sajam AGRA, najveći i najvažniji poljoprivredno prehrambeni sajam u Srednjoj Evropi, i ovaj puta će posjetiteljima ponuditi brojne izložene novosti iz područja poljoprivrede prehrane, s atraktivnim izložbama domaćih životinja i oglednih nasada.

Od subote 26. do četvrtka 31. augusta 2017 u Gornjoj Radgoni će se pod sloganom "Tradicionalno svjež" predstaviti preko 1.700 izlagača iz 30 država. Najvažniji događaj biti će susret skupine država Srednje i istočne Evrope s predstavnicima Kine 16+1.

Težišta 55. jubilarnog sajma AGRA

Važan zadatak mehanizma kojeg na području šumarstva vodi upravo Slovenija, je poticanje održivog i višenamjenskog upravljanja šumskim bogatstvom, razvoj zelenog gospodarstva i ekološke kulture, na što će biti stavljeni glavni naglasci u stručnom i sajamskom programu.

Posebna pažnja sajma AGRA biti će usmjerena godini održivog razvoja turizma, hrani iz naše blizine, održivoj poljoprivredi i gospodarenju s šumama, te poljoprivrednoj mehanizaciji za visoko učinkovitu i održivu poljoprivrednu proizvodnju. Država partner ovogodišnjeg sajma je Kina, a s državnim ili pokrajinskim izložbama predstaviti će se brojne druge države i regije.

Predstavit će se preko 1.700 izlagača iz 30 zemalja

Osim spomenutih događaja, AGRA predstavlja vodeće svjetske brandove u području poljoprivredne i šumske mehanizacije, novosti na području opreme i sredstava za preradu ekološki prihvatljivih proizvoda te vrhunske prehrambene proizvode, jela, vina i produkte slovenske prehrambene industrije kao i proizvode iz dopunskih djelatnosti seljačkih domaćinstava.

Na sajamskim prostorima, s izložbama, savjetovanjima i stručnim događanjima predstaviti će se najvažnije državne, komorske, gospodarske i stručne institucije. Sajmu će posebnu živost dati predstavljanja autohtonih domaćih životinja; goveda, konja, prasadi i stoke sitnog zuba, a što će se odvijati na prostorima staja i u manježi. Uz to predstaviti će se i grupacija pčelarstva, malih životinja kao i riba u ribnjaku.

Organizirati će se i zanimljive radionice i vođeni pregledi na središnjem sajamskom vrtu, na permakulturnom i pokusnom vrtu kao i u trajnim nasadima hmelja, slovenskog izbora trsova, starih sorti jabuka i u šumsko - parkovnom nasadu.

AGRU će pratiti jaki stručni skupovi, važna poslovna druženja, grupacijski poslovni susreti, tržnice, degustacije, natjecanja i zabavna događanje.


Tagovi

Agra Poljoprivredno prehrambeni sajam Slovenija Izložba Gornja Radgona Mehanizacija Radionice


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.