Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EAAP
  • 14.08.2018. 18:30

EAAP - najveći kongres o stočarstvu održat će se u Dubrovniku

Konferencija EAAP-a okuplja znanstvenike i stručnjake iz područja animalnih znanosti ne samo iz Evrope, već iz cijelog svijeta.

Foto: Facebook/EAAP
  • 149
  • 12
  • 0

Godišnja konferencija Europske federacije za animalne znanosti (The European Federation for Animal Science - EAAP) održat će se u Dubrovniku u susjednoj Hrvatskoj od 27. do 31. augusta 2018. godine u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne agencije, pod pokroviteljstvom potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

Konferencija EAAP-a, navodi ministarstvo u priopćenju, okuplja znanstvenike i stručnjake iz područja animalnih znanosti ne samo iz Evrope, već iz cijelog svijeta. Sudionicima pruža uvid u najnovije rezultate istraživanja iz svih područja animalnih znanosti te je izvrsna prilika za neposredni kontakt s vodećim znanstvenicima iz tih područja.

Izlaganja i rasprave o znanstvenim i stručnim dostignućima u evropskoj i svjetskoj stočarskoj proizvodnji kroz veliki broj radnih sekcija ujedno su prilika za stjecanje novih ideja, kako znanstvenika, tako i stočarskih stručnjaka iz različitih institucija i studenata.

"Hrvatska će tako biti središte znanja i susreta više od 1.000 stručnjaka i znanstvenika iz cijeloga svijeta, koji će zajedno s hrvatskim kolegama predstaviti najnovije spoznaje iz različitih područja stočarske proizvodnje", poručio je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Detaljnije informacije možete pročitati ovdje


Tagovi

EAAP Kongres Stočarstvo Dubrovnik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Miš pojeo rasad ! 😕