AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Drugi Hrvatski ruralni parlament u Međimurju

Drugi Hrvatski ruralni parlament u Međimurju

Hrvatski ruralni parlament

Drugi Hrvatski ruralni parlament u Međimurju

Datum: 26.03.2017. 15:50

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Na ruralnom parlamentu stanovnici ruralnih područja imaju priliku utjecati na politiku i provedbu ruralnog razvoja te jačati veze i partnerstva.

Program drugog Hrvatskog ruralnog parlamenta održat će se 20.-22. travnja 2017. u Svetom Martinu na Muri i terenskim lokacijama u Međimurju.

Tema drugog Hrvatskog ruralnog parlamenta je pitanje suradnje kao preduvjeta cjelovitog razvoja. Pod suradnjom se misli na suradnju dionika ruralne zajednice, suradnju s javnom upravom, s gospodarskim sektorom, interdisciplinarnu suradnju osobito s istraživačkom i znanstvenom zajednicom te suradnju na prijenosu iskustava i učenje na primjerima dobre prakse.

Uvažiti glas ruralnih zajednica!

Model ruralnog parlamenta uključuje aktivno sudjelovanje dionika ruralnog razvoja u višednevnom događanju kroz različite participativne modele: tematske terenske radionice, rad na principu world cafea/ruralnog cafea, okrugle stolove s donositeljima odluka, upoznavanje primjera dobre prakse te aktivni prijenos iskustava.

Program drugog Hrvatskog ruralnog parlamenta potražite u dokumentu ispod teksta!

Cilj nacionalnog ruralnog parlamenta je čuti i uvažiti glas ruralnih zajednica. Na ruralnom parlamentu stanovnici ruralnih područja imaju priliku utjecati na politiku i provedbu ruralnog razvoja te jačati veze i partnerstva.

Foto: ruralniparlament.com

Broj pregleda članka: 919; Uspješnost članka: 54.95

Tagovi: Radionica, Program, Ruralna zajednica, Hrvatski ruralni parlament, Sveti Martin na Muri

Ključne riječi članka: drugi, hrvatski, ruralni, parlament, u, medjimurju, ruralnog, suradnju, ruralnih, razvoja, parlamenta, hrvatskog, drugog, ruralnog parlamenta, hrvatskog ruralnog, drugog hrvatskog, drugog hrvatskog ruralnog, glas ruralnih zajednica, hrvatskog ruralnog parlamenta, program drugog hrvatskog


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Dokumenti Drugi Hrvatski ruralni parlament u Međimurju