Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatski ruralni parlament
  • 26.03.2017. 15:50

Drugi Hrvatski ruralni parlament u Međimurju

Na ruralnom parlamentu stanovnici ruralnih područja imaju priliku utjecati na politiku i provedbu ruralnog razvoja te jačati veze i partnerstva.

Foto: ruralniparlament.com
  • 972
  • 46
  • 0

Program drugog Hrvatskog ruralnog parlamenta održat će se 20.-22. travnja 2017. u Svetom Martinu na Muri i terenskim lokacijama u Međimurju.

Tema drugog Hrvatskog ruralnog parlamenta je pitanje suradnje kao preduvjeta cjelovitog razvoja. Pod suradnjom se misli na suradnju dionika ruralne zajednice, suradnju s javnom upravom, s gospodarskim sektorom, interdisciplinarnu suradnju osobito s istraživačkom i znanstvenom zajednicom te suradnju na prijenosu iskustava i učenje na primjerima dobre prakse.

Uvažiti glas ruralnih zajednica!

Model ruralnog parlamenta uključuje aktivno sudjelovanje dionika ruralnog razvoja u višednevnom događanju kroz različite participativne modele: tematske terenske radionice, rad na principu world cafea/ruralnog cafea, okrugle stolove s donositeljima odluka, upoznavanje primjera dobre prakse te aktivni prijenos iskustava.

Program drugog Hrvatskog ruralnog parlamenta potražite u dokumentu ispod teksta!

Cilj nacionalnog ruralnog parlamenta je čuti i uvažiti glas ruralnih zajednica. Na ruralnom parlamentu stanovnici ruralnih područja imaju priliku utjecati na politiku i provedbu ruralnog razvoja te jačati veze i partnerstva.

Foto: ruralniparlament.com


Dokumenti


Tagovi

Hrvatski ruralni parlament Program Sveti Martin na Muri Ruralna zajednica Radionica


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]