Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Land Art festival
  • 08.08.2014. 17:45

Dođite na 9. Slama - Land art festival!

Ovogodišnji, 9. Slama Land Art festival održat će se na prostoru Šećeranskog jezera kod Belog Manastira, a u dva dana završnice održat će se brojna predavanja i radionice za građane!

Foto: Ivan Knecht
  • 355
  • 48
  • 0

Završnica ovogodišnjeg 9. Land Art festivala Slama, odigrat će se kroz dva dana 09. i 10. kolovoza 2014. godine, na prostoru oko Šećeranskog jezera kod Belog Manastira.

Tome je prethodilo tjedan dana druženja i rada 20 umjetnika koji su na temu Savršenstva izrađivali skulpture od slame. Devet umjetnika došlo je iz BiH, Makedonije, Srbije, Slovenije te Njemačke. U sklopu Festivala, u subotu i nedjelju će biti organizirana i brojna predavanja te radionice na kojima će moći sudjelovati i građani, a obzirom da su otvorenog tipa, nije potrebna prethodna najava.

Za posjetitelje će biti organiziran i fotonatječaj "Savršeni trenutak". Posjetitelji će uz ulaznicu (25 kuna) dobiti i sve detaljne informacije gdje poslati svoje fotografije sa 9. Slame, a rezultati natječaja bit će objavljeni na posebnom događaju krajem godine.

Raspored radionica i predavanja za subotu, 09. kolovoza:

  • 16: 00 - predavanje na temu "Savršeni svemir" Mateja Šimunića
  • 17: 00 - radionica "Filozofija savršenstva" Srđana Ferenčaka
  • 18:00 - radionica "Darovi vodi" Nikole Fallera

Za 20 sati i 15 minuta predviđeno je prvo spaljivanje na ovogodišnjem Land Artu, a uz multimedijski performans umjetnika i žonglera, bit će spaljeno Ružno pače.

Raspored radionica za nedjelju, 10. kolovoza:

  • 16:00 - organizirano stručno vodstvo kroz park skulptura, Nikola Faller - umjetnički voditelj festivala
  • 17:00 - radionica Sveta Geometrija Kristijana Hranića
  • 18:00 - plesna radionica Ples – savršenost pokreta Mire Sekereš

Festival će se zatvoriti u nedjelju spaljivanjem Crva sumnje uz multimedijski performans koji će se provesti u suradnji s plesnim studijem Shinefeat. Za oba dana završnice predviđena su i brojna glazbena događanja, sajam tradicionalnih proizvoda i kreativnih rukotvorina, pa onima koji se odluče posjetiti ovaj zanimljiv događaj zabave sigurno neće nedostajati.

Foto: Ivan Knecht


Tagovi

Land art festival Slama Beli manastir Šećeransko jezero Savršenstvo Umjetnici Fotonatječaj Savršeni trenutak Matej Šimunić Savršeni svemir Srđan Ferenčak Filozofija savršenstva Nikola Faller Darovi vodi Spaljivanje Ružno pače Crv sumnje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs