Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • RAŽ
  • 27.06.2019. 14:00
  • Zeničko-dobojski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Žepče

"Dani maline i meda" Žepče 2019 - očekuje se velik broj gostiju i izlagača

Na sajmu će biti izloženi brojni domaći poljoprivredni proizvodi kao što su maline i drugo jagodičasto voće, med i pčelinji proizvodi, domaći sirevi, prerađevine od voća i slično. Pored domaćih izlagača svoje dolazak su najavili učesnici iz drugih općina iz cijele BiH, Hrvatske i Srbije.

Foto: Facebook/Dani maline i meda, Žepče 2019
  • 261
  • 80
  • 0

Razvojna agencija Žepče (RAŽ) u partnerstvu sa Agroklaster d.o.o. Vinkovci iz RH, te uz pokroviteljstvo Općinskog načelnika Mate Zovka i podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ZE-DO kantona i ove godine organizira 4. Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju "Dani maline i meda" Žepče 2019.

Sajamska manifestacija će se održati u subotu, 13.07.2019. godine na Gradskoj tržnici Žepče. Očekuje se veliki broj gostiju i izlagača iz cijele BiH, kao i goste iz Hrvatske i Srbije, predstavnike donatora, međunarodnih organizacija i ministarstava. 

Na sajmu će biti izloženi brojni domaći poljoprivredni proizvodi kao što su maline i drugo jagodičasto voće, med i pčelinji proizvodi, domaći sirevi, prerađevine od voća kao što su džemovi, kompoti, likeri, povrće, kozmetički proizvodi od ljekovitog bilja, žepačko vino, rakije, likeri i proizvodi iz organskog uzgoja, egzotično voće kao i brojni drugi zanimljivi proizvodi. Pored domaćih izlagača svoje dolazak su najavili učesnici iz drugih općina iz cijele BiH, Hrvatske i Srbije.

Za posjetitelje sajma kao i izlagače će biti osigurano besplatno osvježenje, hrana, zabavni program kao i brojne nagrade i iznenađenja.

Svi zainteresirani za učešće na sajmu svoju prijavu mogu napraviti putem mail-a: razepce@gmail.com ili tel: 032 880 273, 032 889 022, u Razvojnoj agenciji Žepče.

Rok za prijavu je petak 05.07.2019.godine. 

Prijavni obrazac preuzmite u dokumentu ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

Dani maline i meda Žepče 2019 Mato Zovko Domaći poljoprivredni proizvodi Sajam Razvojna agencija Žepče


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.