Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Caribrodska šušenica
  • 29.10.2019. 11:00
  • Pirotski okrug, Dimitrovgrad

Dani caribrodske šušenice u Dimitrovgradu

Ove godine jubilarna manifestacija "Dani caribrodske šušenice" održava se 16. i 17. novebra, u Dimitrovgradu, na dve lokacije u gradu.

Foto: udimitrovgradu.rs
  • 436
  • 16
  • 0

Ove godine jubilarna manifestacija "Dani caribrodske šušenice" održava se 16. i 17. novebra, u Dimitrovgradu, na dve lokacije u gradu. Na ovom događaju, preko 250 izlagača imaće priliku da se predstavi veikom broju posetilaca i turista.

U sportskoj hali nalaziće se izlagači šušenice, mesnih prerađevina, mlečnih proizvoda i vinarija.

Ostali izlagači biće smešteni u glavnoj ulici (Balkanska ulica) i predstaviće se sa svim ostalim pratećim proizvodima poput prerađevina od voća i povrća, suvenira, grnčarija, proizvoda od drveta, proizvoda od gvožđa, kuhinjskog materijala i brojnih drugih rukotvorina.

Celokupni festival biće propraćen i muzičkim programom gde će se predstaviti mnogobrojne muzičke grupe, a koncert Nede Ukraden zakazan je za 16. novembar u 19 sati.

Proizvodi domaće radinosti i folklor

Prvog dana manifestacije, od 11 sati predviđen je prodajni deo. U hali SC Park biće izloženi "šušenica" i proizvodi od mesa, mlečni proizvodi i vino, a u Balkanskoj ulici posetiocima biće predstavljeni zimnica, suveniri i proizvodi domaće radinosti.

Drugog dana,17. novembra, podajni deo predviđenje od 9 do 15 sati.

Folklor i duvački orkestar biće prisutni na bini u centru grada i na platou ispred hale SC Park, tokom čitavog trajanja ovog događaja.


Tagovi

Caribrodska šušenica Mesne prerađevine Mlečni proizvodi Neda Ukraden Prodajni deo Domaća radinost


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.