Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 9
  • 06.11.2016. 19:30

Budućnost u proizvođačkim organizacijama

Održane radionice za mjeru 9 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija" u Opuzenu, Sisku, Virovitici i Osijeku.

Foto: bigstockphoto.com, b-photo
  • 4.513
  • 459
  • 0

Djelatnici Ministarstva poljoprivrede te Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju su 24., 26., i 27. listopada 2016. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Sisku, Virovitici i Osijeku te prostorijama Poljoprometa u Opuzenu održali radionice vezane uz mjeru 9 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija!", javlja ruralnirazvoj.hr.

Cilj radionice bio je upoznati poljoprivredne proizvođače s postupkom priznavanja proizvođačkih organizacija, izradom poslovnog plana te postupkom podnošenja zahtjeva za potporu u okviru mjere 9 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija".

U tijeku podnošenje prijava!

Na radionici su sudjelovali predstavnici udruga, zadruga, klastera, lokalnih akcijskih grupa, lokalnih razvojnih agencija, obrazovnih institucija, lokalne i regionalne samouprave, konzultantskih tvrtki i drugih zainteresiranih dionika.

Podnošenje prijava planirano je od 04. studenog 2016. do 16. siječnja 2017. godine, a sve detalje o provedbi mjere možete pronaći u Pravilniku o provedbi Mjere M09 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija" iz Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020. (Narodne novine, br. 81/2016).

Podsjećamo kako su prihvatljivi korisnici proizvođačke organizacije priznate u razdoblju od 1. siječnja 2014. godine do 31. prosinca 2020. godine u bilo kojem sektoru poljoprivredne proizvodnje u rangu mikro, malih i srednjih poduzeća u skladu s odredbama Uredbe (EU) br. 1308/2013 i Pravilnika o priznavanju i potporama za početak rada proizvođačkih organizacija (Narodne novine, br. 81/15, 97/15, 100/15, 101/15 i 124/15).

Prezentacije s održanih radionica preuzmite u nastavku.

Foto: bigstockphoto.com, b-photo


Dokumenti


Tagovi

Proizvođačke grupe Mjera 9


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]