Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrokompas 2020
  • 21.01.2020. 11:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Agrokompas 2020: Festival marketinga hrane sledećeg meseca u Novom Sadu

U Novom Sadu, 12. februara, u amifiteatru SPENS-a, održaće se festival marketinga hrane. Predstojeća manifestacija ima međunarodni fokus, odnosno, priliku da se domaće selo predstavi stranim kompanijama i tržištu.

Foto: Verica Matić
  • 304
  • 14
  • 0

U Novom Sadu, 12. februara, u amifiteatru SPENS-a, održaće se festival marketinga hrane. Događaj je organizovan povodom ovogodišnjeg, trećeg po redu, AGROKOMPAS-a, manifestacije posvećene hrani i strategiji razvoja tog tržišta. Reč je o poslovnom danu proizvođača, prerađivača, kompanija, medija, ali i ambasada.

Na festivalu će se promovisati ideje, projekti i aktivnosti, posredstvom spotova, štampanih, radio, internet radova i interesantnih kampanja. Počasno mesto imaće brendovi i njihov uticaj na prosperitet Srbije. Posetioci će moći da ih upoznaju, ali i konkurencija, stručnjaci i studenti.

Unapređenje tržišta hrane kao cilj

Cilj je da se potvrdi značaj kreativnih timova za razvoj tržišta hrane, kao najznačajnije privredne grane Srbije i tako istakne njihov doprinos razvoju ove industrije, kao pokretačke snage savremenog društva. 

Manifestacija se organizuje u susret 2021., kada će Novi Sad biti prestonica kulture, a ovaj festival treba da preraste u važan događaj sa međunarodnim fokusom i prilikom da se predstave timovi prema svetu, pred domaćim i stranim kompanijama, odnosno, međunarodnom tržištu

Širok spektar mogućnosti

Učešće je besplatno, u formi gosta kroz 120 sekundi promovisanja audio ili video putem. Poslovna kotizacija sa podelom vizit karte i prospekta, svim učesnicima, košta 5.600 dinara. Štand 3 x 3 m, prezentacija ili učešće na festivalu, iznosi 18.000, a pokroviteljstvo sa počasnim mestom u poslovnim aktivnostima, od 36.000 do 86.000 dinara.

Za sva pitanja i mogućnost aktivnosti na manifestaciji, možete da se informišete na broj 063 597 308.


Tagovi

Marketing hrane Agrokompas 2020 SPENS Novi Sad Tržište hrane


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sadnice ribizle spremne za sadnju.