Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agritechnica
  • 31.01.2021. 18:00
  • Hannover, Njemačka

Agritechnica 2021 - Hibridna, u dva izdanja

Prvo, digitalno izdanje će se održati u svibnju, a prava, velika Agritechnica trebala bi biti održana od 14. do 20. studenog 2021.

Foto: Vedran Stapić
  • 88
  • 16
  • 0

Agritechnica je najveći svjetski sajam poljomehanizacije, broj jedan za sve koji se bave ovim poslom, a svake se druge godine održava u njemačkom Hannoveru. Na redu je izazovna 2021. 

Pod motom "Zelena učinkovitost - nadahnuta rješenjima" sajam će biti organiziran u dva navrata. 

Prvo, digitalno izdanje održat će se u svibnju ove godine. Izlagači će na multimedijalnoj platformi predstaviti svoje proizvode, susresti s potencijalnim kupcima, ondje će se provoditi obuke za trgovce i distributere, konferencije za medije i drugi slični sadržaji vezani za poljoprivredni sektor. Još uvijek nije poznat datum, no sve informacije možete pratiti ovdje

Organizatori tvrde kako je platforma jednostavna za upotrebu, iako su i sami svjesni da je osobno iskustvo fizičkog posjeta sajmu u Hannoveru nezamjenjivo.  

S nadom da će se situacija oko SARS-CoV-2 do studenog stabilizirati, rezervirali su datum. Tako bi se Agritechnica "uživo" uz sve epidemiološke mjere trebala održati od 14. do 20.11.2021. 

Već sada upozoravaju izlagače da svoje štandove oblikuju što je moguće otvorenije kako bi posjetitelji imali dobar pregled uz obaveznu fizičku distancu. Misli se i na ulaznice kako broj zainteresiranih ne bi premašio maksimalan broj tijekom sajma. 

To vjerojatno znači kako u ovom izdanju sajam sigurno neće dostići dosadašnje, impresivne brojeve. Sjetimo se posljednjeg održanog, 2019. Tada je sajam posjetilo više od 2.800 izlagača od čega 62% internacionalnih, iz čak 53 različite zemlje, a posjetitelja je bilo oko 450.000. 


Tagovi

Agritechnica 2021 Sajam Digitalno izdanje


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.