Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zeleni tjedan
  • 20.12.2016. 12:00

82. izdanje Međunarodnog Zelenog tjedna

Već 82. Međunarodni Zeleni tjedan (International Green Week, IGW) održat će se od 20.-29. siječnja 2017. u Berlinu, u Njemačkoj

Foto: Facebook/Gr
  • 887
  • 92
  • 0

Već 82. Međunarodni Zeleni tjedan (International Green Week, IGW) održat će se od 20.-29. siječnja 2017. u Berlinu, u Njemačkoj. Zeleni tjedan, osnovan još u zlatnim 20-im godinama prošlog stoljeća, jedinstvena je izložba hrane, poljoprivrede i vrtne industrije.

IGW je dio Globalnog foruma o hrani i poljoprivredi. Mjesto susreta više od 60 međunarodnih ministara poljoprivrede i proizvođača hrane, a njihovi izložbeni artikli otkrivaju fascinantan svijet industrije hrane i pića.

Mjesto je to gdje će se vidjeti inovacije u svijetu održivih izvora, organske poljoprivrede, vrtlarstva i budućnost ruralnog razvoja. Svake godine za jedinstveni sajam akreditira se više od 5.000 novinara iz 70 zemalja diljem svijeta.

Foto: Facebook/Grüne Woche


Tagovi

Berlin Zeleni tjedan


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]