Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija vina
  • 06.11.2013. 13:00

8. Velika martinjska špelancija - Đurđevac

8. Velika martinjska špelancija održat će se 09. studenog 2013. godine u Đurđevcu.

  • 321
  • 24
  • 0

Velika martinjska špelancija jedinstvena je manifestacija te vrste u Hrvatskoj, a ove godine organizira se po osmi put pod pokroviteljstvom TZ Koprivničko-križevačke županije.

Osim u tradicionalnom programu krštenja mošta u vino posjetitelji mogu uživati i u dobroj kapljici koju će im na degustaciju ponuditi eminentni vinari iz Hrvatske i inozemstva te članovi udruge vinara Koprivničko-križevačke županije.

U subotu, 9. studenog na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu na manifestaciji će sudjelovati oko 40-tak biškupa iz svih krajeva Hrvatske, od Koprivnice, Čakovca, Krapine, Bjelovara i Zagreba do Rijeke i Splita.

Organiziran je i poseban željeznički prijevoz iz Zagreba pod nazivom Martin Express uz simboličnu cijenu karte od 5 kuna, pa se očekuje da će doći i brojni ljubitelji vina iz metropole.

Također, najavljeno je studijsko putovanje inozemnih turističkih novinara koji će u dva dana upoznati sve enološke, gastronomske i kulturne vrijednosti Podravine i Prigorja.

Više informacija možete saznati na: www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr

Photo: rgbstock.com


Tagovi

Martinje Đurđevac Vino Krštenje mošta Špelancija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.