Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Organsko FBiH
  • 12.02.2018. 07:00

7. Organic Sarajevo 2018 okuplja proizvođače s važećim certifikatom

Pozivaju se svi proizvođači koji posjeduju važeći certifikat za organsku proizvodnju da se prijave za učešće na manifestaciji najkasnije do 20. februara.

  • 250
  • 18
  • 0

Organsko FBiH već sedmu godinu organizuje Međunarodni sajam organske proizvodnje i eko turizma "Organic Sarajevo 2018" koji će se održati na Trgu djece Sarajeva od 7. do 9. marta 2018. godine.

Pozivaju se svi proizvođači koji posjeduju važeći certifikat za organsku proizvodnju da se prijave za učešće na manifestaciji najkasnije do 20. februara na e-mail: info@organskofbih.ba ili pozivom na telefon: 061 781 130. Uplatu kotizacije je potrebno izvršiti na žiro račun Sparkasse Bank: 199 520 00776681 48.

"Za učesnike koji ne izvrše uplatu do zakazanog termina, smatrat ćemo da nisu zainteresovani za učešće na manifestaciji, tako da nećemo izvršiti uplatu za njihovu rezervaciju", poručuju u Organsko FBiH

Na sajmu će se moći naći organski proizvodi domaće proizvodnje među kojima su med i proizvodi od meda, ljekovito bilje, sokovi, prerađevine od voća i povrća te proizvodi biljnih apoteka (tinkture, kreme, čajevi). 

Foto: Bigstockphoto/Milkos 


Tagovi

Organsko FBiH Organic Sarajevo 2018 Organski proizvodi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.