Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina
  • 18.07.2021. 17:00

31. Sabatina ove godine uživo i u još bogatijem izdanju

Uzorci vina i jakih alkoholnih pića zaprimaju se od 1. rujna do 1. listopada, poručuju iz Zadružnog saveza Dalmacije.

Foto: Facebook/ Zadružni savez Dalmacije
  • 53
  • 7
  • 0

Međunarodni susret vinogradara i vinara, 31. Sabatina održat će se od 4. do 7. studenog ove godine u Hotelu Croatia u Cavtatu, priopćili su organizatori događanja Zadružni savez Dalmacije.

Program ovogodišnje manifestacije, najavljuju, bit će osim edukacije, sajma, izložbe, radionica, vođenih degustacija vina, studijskog obilaska te dodjele priznanja i proglašenja šampiona među proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića obogaćen i raznim dodatnim aktivnostima, a povodom 30. obljetnice koja se prošle godine zbog pandemije nije mogla proslaviti u pravom obliku već online putem.

Zaprimanje uzoraka vina i jakih alkoholnih pića

Iz Zadružnog saveza pozivaju sve zainteresirane da uzorke vina i alkoholnih pića dostave na ocjenjivanje i prezentaciju koji se sukladno propozicijama zaprimaju od 1. rujna do 1. listopada.

"Buteljirane proizvode dostavljene na ocjenjivanje i natjecanje možete i samostalno predstaviti na Sabatini putem degustacijskog štanda na Burzi“, ističu.

Inače, Sabatina okuplja sve gospodarske subjekte vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo. Brojne tvrtke i obrti sudjeluju na Sajmu vinogradarstva i vinarstva, nudeći svoje proizvode i usluge vinarima i vinogradarima (vinogradarsko-vinarsku opremu, strojeve, alate, repromaterijal, zaštitna sredstva, te druge proizvode i usluge vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo).

Sajam je otvoren za sve posjetitelje tijekom trodnevnog programa. 

Uzorci vina i jakih alkoholnih pića zaprimaju se od 1. rujna do 1. listopada.

"Iskoristite Sabatinu kao priliku za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore s poslovnim suradnicima i prijateljima, u ugodnom i pozitivnom okruženju uz kušanje vrhunskih vina“, poručuju organizatori pozivajući sve zainteresirane tvrtke da svoje proizvode/ usluge predstave na sajmu. 

Sve novosti vezano za manifestaciju pratite na njihovoj web stranici, a dodatne informacije zatražite putem tel. 021 348 388 ili maila Info@zsd.hr.

Prijave za ocjenjivanje, sudjelovanje na Burzi te sajmu i promociji možete preuzeti u dokumentima ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

31. Sabatina Međunarodni susret vinogradara i vinara Jaka alkoholna pića Zadružni savez Dalmacije


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]