Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam gospodarstva
  • 31.03.2017. 18:00

20. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru

Jubilarni 20. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru održat će se od 4. do 8. travnja.

Foto: mostar-fair.com
  • 556
  • 25
  • 0

Jubilarni 20. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar održat će se od 4. do 8. travnja. Mostarski sajam gospodarstva je afirmiran kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u širim razmjerima, i kao takav je uvršten u mnoge sajamske godišnje kalendare poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini, u susjednim zemljama i cijeloj široj regiji.

Podsajamska manifestacija Sajam turizma Mostar je mjesto predstavljanja i umrežavanja turističke ponude i turističkih agencija, turoperatera, destinacija i posjetitelja, mjesto prezentacije i populariziranja vina i vinogradarsko-vinarskih proizvoda.

Na 20. jubilarnom Međunarodnom sajmu gospodarstva očekuje se još jače sudjelovanje kineskih gospodarstvenika i izlagača te promocija ekonomskog projekta pod nazivom "Jedan pojas - jedan put".

U okviru 20. međunarodnog sajma gospodarstva tradicionalno će biti nagrađeni najuspješniji vinari koji pošalju uzorke svojih vina do 1.3.2017.godine. Najbolje ocijenjena vina, odnosno vinari i vinogradari dobit će i priznanja koja će uz njihovo vino nagraditi i njihov pristup dovođenja sirovine, grožđa, do vrhunskog proizvoda.

Priznanja najuspješnijima bit će uručena tijekom trajanja sajamske manifestacije 05. travnja 2017. godine, na kojoj se očekuje sudjelovanje brojnih vinogradara i vinara iz Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske, Crne Gore, Italije i drugih zemalja predstavnika vinskih kuća.

Foto: mostar-fair.com


Tagovi

Gospodarski sajam Mostar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]