Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zlatni trs
  • 11.04.2021. 09:00
  • Brodsko-posavska, Nova Gradiška

Zlatni trs - prvo ocjenjivanje i izložba vina u Novoj Gradiški

Cilj je aktivirati javnost i ponuditi dodatan sadržaj kako građanima tako i ljudima iz okolnih mjesta i cijele Brodsko-posavske županije.

Foto: Bigstock/ elenathewise
  • 309
  • 171
  • 0

Međužupanijsko ocjenjivanje i izložba vina pod nazivom NG Wine Fest Zlatni trs održat će se 10. svibnja 2021. godine u domu Mala ulica Mala u Novoj Gradiški, obavijestio je organizator događanja Novogradiški sajam. 

Prema riječima Slavka Sremca, izvršnog direktora sajma ocjenjivanje se održava prvi puta, a odlučili su se na njega jer zbog situacija s epidemijom koronavirusa nisu mogli održati sajam. 

"Cilj nam je aktivirati javnost i ponuditi dodatan sadržaj kako građanima tako i ljudima iz okolnih mjesta i cijele županije“, istaknuo je Sremac.

Što se tiče samih uzoraka, svi zainteresirani ih mogu predati do 9. svibnja na adresu Frankopanska 20 Nova Gradiška ili organizatori mogu osobno doći po njih. 

Promocija nagrađivanih vina i dodjela šampiona izložbe, ako to epidemiološke mjere dozvole bit će na gradskom trgu Kralja Tomislava u subotu 15. svibnja u 11 sati. 


Tagovi

NG WINW FEST ZLATNI TRS Ocjenjivanje vina Izložba vina Uzorak


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]