Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seminar
  • 11.01.2023. 16:30
  • Zlatiborski okrug, Tara

Zimski seminar farmera na Tari, 18. po redu: Od 22. do 28. januara

Teme ovogodišnjeg predavanja biće nova saznanja iz poljoprivredne struke i nauke, agrarna politika, IPARD program, kao i ponude raznih firmi.

Foto: Verica Matić
  • 372
  • 76
  • 0

Zimski seminar farmera, 18. do sada, u organizaciji KLUB-a 100P plus održaće se u periodu od 22. do 28 januara u hotelima "Omorika", "Javor" i "Beli dvor" na Tari

Teme ovogodišnjeg predavanja biće nova saznanja iz poljoprivredne struke i nauke, agrarna politika, IPARD program, kao i ponude firmi za mehanizaciju i opremu, mineralna đubriva, pesticide, seme, goriva i maziva, bankarske kredite, osiguranja useva, stoke i drugo. 

"Zimski seminar farmera je prilika da se poljoprivrednici druže, razmene iskustva i dobiju adekvatne odgovore na postavljena pitanja. Od samog početka održavanja Seminar se pokazao posebno značajnim za umrežavanje mladih poljoprivrednika, koji kroz novostečena znanja i kontakte značajno razvijaju svoje gazdinstvo i smanjuju/optimizuju troškove proizvodnje", navodi se u saopštenju organizatora.

Predavači na Seminaru su eminentni stručnjaci iz oblasti poljoprivrede, a predstavnici ministarstva poljoprivrede i pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu svake godine aktivno učestvuju u radu seminara, pa će tako i ove.


Tagovi

Zimski seminar farmera KLUB 100P plus Tara Predavanja


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva


Partner

KLUB 100P plus

Vladike Ćirića 33, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 3015 055, e-mail: office@agroplus.rs web: http://www.agroplus.rs/