Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 21.08.2020. 09:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Virtuelni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Šta mogu da očekuju izlagači i kupci?

Održavanje visokokvalitetnih događaja, sa ciljem privrednog razvoja naše države kroz direktan kontakt, povezivanje i otvoreni dijalog izlagača sa drugim firmama i publikom uopšte, i u ovom izuzetno zahtevnom vremenu, glavni je prioritet Novosadskog sajma, istakao je za Agroklub direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Foto: Julijana El Omari
  • 598
  • 29
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu usled opasnosti od širenja virusa korona otkazan je u standardnom obliku. Međutim, ova vodeća sajamska manifestacija u oblasti agrobiznisa sa prikazom najnovijih dostignuća u oblasti poljoprivrede i pratećim industrijama ipak će biti dostupna izlagačima i kupcima. Pokretanje ekonomije i vraćanje poslovanja u redovne tokove privrednicima Novosadski sajam će omogućiti u internet okruženju.

Otkazan Sajam poljoprivrede u Novom Sadu - moguća virtuelna smotra

"Održavanje visokokvalitetnih događaja, sa ciljem privrednog razvoja naše države kroz direktan kontakt, povezivanje i otvoreni dijalog izlagača sa drugim firmama i publikom uopšte, i u ovom izuzetno zahtevnom vremenu, glavni je prioritet Novosadskog sajma", istakao je za Agroklub direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Proizvodi i usluge u digitalnom formatu

Virtuelna manifestacija se upravo sa tim ciljem i organizuje da se na njemu predstave izlagači i ostvare postavljene poslovne ciljeve, odnosno postignu željene rezultate. Svi koji budu nastupali na virtuelnom sajmu imaće svoj izlagački prostor - 'štand' na kojem će predstavljati proizvode i usluge u digitalnom obliku koji njima odgovara.

"Pored toga, organizovaće se vebinari, onlajn konferencije, promocije ili prezentacije. Biće omogućen direktan kontakt sa pojedinačnim kupcima (posetiocima), a pripremaju se i forumi na kojima će istovremeno biti više učesnika. Novosadski sajam intenzivno razvija digitalnu platformu i u predstojećem periodu će uključiti i izlagače, kako bismo zajednički došli do što kvalitetnijeg rešenja, kojim ćemo svi biti zadovoljni."

Sajam pregledan i dostupan

Na Međunarodnom sajmu poljoprivrede biće moguće i sklapanje poslovnih dogovora i realizacija kupovine.

"U ovom momentu imamo nekoliko modela koji će izlagačima omogućiti prodaju, odnosno posetiocima kupovinu. Kada bude završen period testiranja ponuđenih usluga, opredelićemo se za one koje budu zahtevale najmanje napore korisnika i najbezbedniju prodaju/kupovinu", napominje Cvetković.

Kada platforma bude spremna za široku publiku biće saopštena internet adresa na kojoj će biti održan virtuelni sajam. Od izuzetne je važnosti što će sajam biti napravljen u "web responsive design"-u, odnosno da će bez obzira na vrstu uređaja ili operativni sistem koji se koristi biti pregledan i dostupan svim korisnicima računara, tableta, mobilnih telefona.

Međunarodni sajam poljoprivrede od 12. do 16.09?

Kako dalje saznajemo, s obzirom na to da je planirano da Poljoprivredni sajam u septembru 2020. traje pet dana, postoji mogućnost da će i onlajn izdanje biti petodnevno. Međunarodni sajam poljoprivrede u formatu na koji smo svi navikli možemo očekivati sledeće godine od 15. do 21. maja.

Ova manifestacija, jedan je od pet najznačajnijih poljoprivrednih događaja u Evropi. Okuplja oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja i 140.000 posetilaca.


Tagovi

Poljoprivredni sajam Međunarodni sajam poljoprivrede Slobodan Cvetković Virtuelni format Internet Izlagači Kupci


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner