Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinitaly
  • 03.04.2021. 12:00

Vinitaly odložen za sledeću godinu, a ove se bira najbolji video i ambalaža

Najveća izložba vina u svetu koja doprinosi razvoju vinskog sektora odlaže se za april sledeće godine. Ali, nešto će se ipak održati ove.

Foto: Facebook/Vinitaly
  • 82
  • 16
  • 0

Međunarodna izložba vina i žestokih pića, 54. Vinitaly odlaže se za sledeću, 2022. godinu, a planiran datum održavanja je od 10. do 13. aprila u Veroni, saopštili su organizatori. Reč je o najvećoj izložbi vina u svetu koja doprinosi razvoju vinarskog sektora, kako italijanskog, tako i međunarodnog.

"Stalna neizvesnost unutar nacionalnih i međunarodnih granica i produženje zatvaranja zbog virusa korona naterali su nas da izložbu ipak odložimo", rekao je Mauricio Deneze, predstavnik organizatora.

Nije sve otkazano

Ipak, ove godine 11. juna održaće se međunarodno takmičenje "Vinitaly Design" u kom se bira najbolji dizajn etikete. Od 19. do 20. juna sledi "WineSpectator" na kom se bira najbolji svetski video na temu vina. Letnja dešavanja zatvoriće Vinitaly međunarodna akademija koja je predviđena od 21. do 24. juna.

Za jesen se, od 16. do 18. oktobra 2021. priprema Vinitaly - posebno izdanje (Special edition) koje će se fokusirati na ponovno pokretanje sektora koji je stradao zbog pandemije. Za tada se planiraju B2B susreti, a ako se situacija s Covid-19 ne popravi, održaće se online.

Svake godine ovu prestižnu vinsku izložbu obiđe oko 130.000 posetioca, a predstavlja se preko 4.000 izlagača iz 36 zemalja sveta. Osim vina, ovaj sajam, naravno, nudi i širok asortiman tipičnih alkoholnih pića različitih kultura kao što je peruanski Pisco, rum iz Dominikanske Republike, rusku votku, meksičku tekilu ili japanski sake.


Tagovi

Vinitaly Izložba vina Izložba žestokih pića Italija Vinarstvo Etiketa


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta