Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 02.05.2015. 16:00

Traktor na poklon najsrećnijem posetiocu!

Na najvažnijem poljoprivrednom događaju u regionu, Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, posetioce očekuje bogat sajamski program, a kupce mehanizacije brojne pogodnosti i popusti. Najsrećnijem posetiocu pripašće vredna nagrada - traktor Belarus 320.

  • 591
  • 23
  • 0

Poseban kvalitet 82. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji će se na prostoru Novosadskog sajma održati od 09. do 15. maja 2015., daće nastup kompanija koje pojedinačno, ali i u okviru kolektivnih izložbi predstavljaju proizvode prehrambene industrije, mašine i opremu za agrar.

Njihovo prisustvo, pored mogućnosti plasmana robe i usluga u Srbiju, otvara mogućnost domaćim kompanijama da kroz zajedničku saradnju sa stranim partnerima, otvore vrata ka novim tržištima i tako predstave potencijale domaćeg agrara.

Među 1.500 izlagača, oko 30 odsto dolazi iz inostranstva. Posredstvom uvoznika i distributera biće predstavljeni proizvodi i usluge iz 60 zemalja, dok iz 24 zemlje dolaze kompanije kako bi publici približile ponudu.

Najsrećnijem posetiocu - traktor Belarus 320

Za posetioce s kupljenom ulaznicom, Novosadski sajam i ove godine organizuje Poklon igru na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Najsrećniji posetilac će dobiti traktor Belarus 320. Izvlačenje imena dobitnika je u četvrtak, 14. maja u 17 časova, a uručenje poklona u petak, 15. maja u 12 časova.

Darodavac je kompanija Agropanonka MTZ Finke, Novi Sad. Poklone za posetioce sa kupljenom ulaznicom pripremili su i Đenerali osiguranje Srbija i Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad.

Sajamski popusti za kupovinu poljoprivredne mehanizacije

Članovi Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije najavljuju da će tokom Sajma obezbediti i specijalne uslove za kupovinu poljoprivrednih mašina i prateće opreme. U nastavku saznajte koje su to kompanije i kakve pogodnosti očekuju kupce.

Agroglobe odobrava kredit od pet miliona dinara na tri godine otplate bez kamate, a na traktor New Holland - model - T6080 i plug Kuhn model - MM123, biće odobravan popust od 2.000 evra.

Agropanonka MTZ Finke takođe se pobrinula za posebne pogodnosti u sklopu kojih za kupovinu pojedinih modela traktora nudi subvecionisane kamate i to:

  • za dinarski kredit na tri godine, bez učešća, kamata 3% (izuzeti su modeli Belarusa 422 i 622)
  • kredit na četiri godine, sa 20% učešća, kamata 2,49% sa deviznom klauzulom (izuzeti si modeli Belarusa 422 i 622 i Mahindre 6030 i 7030)
  • kredit na pet godina, sa 20% učešća, kamata 2,99% sa deviznom klauzulom (izuzeti su modeli Belarusa 422 i 622 i Mahindre 6030 i 7030).

Pored toga, za kupce se odobrava sajamski popust, koji traje do 31. maja, u visini od 1.000 evra za modele Belarus traktora, a za sve Mahindre i Belaruse 422 i 622 u iznosu od 500 evra.

Interagrar SRB, u saradnji sa dobavljačima takođe odobrava sajamski popust, a kupcima će biti ponuđeni specijalni uslovi kreditiranja tokom sajamske manifestacije.

I iz ITN groupa su odlučili pripremiti specijalne akcijske cene mašina, kao i specijalnu sajamsku ponudu kreditiranja u saradnji sa lizing kućama, sa 0% kamate na period od 24 meseca, a postoji mogućnost kreditiranja u periodu od 36 do 60 meseci po specijalnim kamatnim stopama.

Popuste će odobravati i kompanija Jugometal i to od 3 do 10% za kupovinu tokom Sajma, a popuste do 5% na kupovinu mogu očekivati i kupci kompanije RTI International.

Masferg Agro u saradnji sa nekoliko poslovnih banaka i lizing kuća odobravaće specijalne uslove finansiranja, a u dogovoru sa ino dobavljačima ugovoreni su popusti od 3 do 5%.

Kombajn za repu - najskuplja poljoprivredna mašina

Na ovom Sajmu najskuplja će mašina biti kombajn za šećernu repu. Cena kombajna proizvođača Holmer u zavisnosti od prateće opreme je oko 500.000 evra, a biće izložen na štandu kompanije Almex. Reč je o kombajnu Tera dos T3, koja ima izuzetan radni učinak, a odlikuje ga velika pouzdanosti i izuzetna lakoća upravljanja.

Prijatelj sajma - Italija

Kao prijatelj Sajam ove godine predstaviće se Italija koja će u Hali 1 predstaviti mašine i opremu za klaničnu industriju, sisteme za navodnjavanje, priključke za poljoprivredne mašine, rashladne uređaje i drugu opremu za mlekare, prehrambene proizvode, vina, ambalažu i opremu i mašine za pakovanje. Posetioci će imati priliku da vide i izložbu fotografija Prvi svetski rat, kao i da na Izložbi vina degustiraju ona od najpoznatijih italijanskih sorti.

Na 82. međunarodnom poljoprivrednom sajmu biće organizovano sedam kolektivnih izložbi. Objedinjenim nastupom predstaviće se kompanije iz Austrije, Hrvatske, Holandije, Italije, Kine, Mađarske, Republike Srpske.


Tagovi

Poljoprivredni sajam Novosadski sajam Domaći agrar Poklon igra Belarus traktor Prehrambena industrija Poljoprivredna mehanizacija Oprema za agrar Institut za ratarstvo i povrtarstvo Agropanonka MTZ Finke Agroglobe Interagrar Srb ITN grupa Jug


Partner